Forumet - Ååh kommer inte ens på nån rubrik >.<

Ååh kommer inte ens på nån rubrik >.<

212 0 25
Vet inte hur jag ska börja. Men iaf, jag har gillat en kille hur länge som helst,säkert 2-3 år och vi har som alltid varit bra kompisar, men så för ungefär 3 månader sen så sov jag och en kompis över hon han och det blev som så att jag sov med han. Efter det började vi sova över hos varandra och de, men efter ungefär en vecka så blev han sur på mig för att jag missförstod en sak han sa, så jag bad om ursäkt, men han började dissa mig och sa senare att han inte tyckte om mig längre på det sättet och sa förlåt.

Det gick några veckor och han började skriva med mig på msn igen och smsa, och vi snackade som vanligt. Sen kanske en vecka före nyår så började han klaga en massa på mina kompisar och jag försvarade ju dom såklart,då bad han mig dra åt helvete. Då pratade vi inte nå mer, men sen på nyårsdagen hörde jag att han råkat illa ut på nyår, så jag började skriva till han igen och frågade hur han mådde och så vidare.

Så då frågade han sen om vi inte kunde se en film någon dag och jag sa ja varför inte?

Sen när det gått en vecka utan att vi pratat om det började jag märka att han började ha en massa bortförklaringar när jag frågade om han villa hitta på något. Sen gick det någon vecka och jag sa att jag inte är dum i huvet och att jag faktiskt fattar att han undviker mig och så frågade om han helt enkelt inte gillar mig eller om det är något som stör. Och då sa han att det är något som stör och han sa att det var för att han varit så elak tidigare mot mig [tard]

Sen ytterligare någon vecka så frågade han om han fick sova hos mig och jag sa okej. Sen den dagen när han skulle sova över sa han att han hade ångrat sig, att det bara var dumt mot mig. Och jag sa att jag visste att han skulle göra så igen. Jag blev så jävla arg på han,hur han kunde behandla mig så fast vi varit vänner så länge.

Ja nu för ungefär 1 vecka sen kollade vi film hos mig och vi började umgås igen och jag kände verkligen att jag började tycka om han riktigt mycket om jag kände att han tyckte samma sak om mig. Men så nu igår började han dryga mot mig och han gör det ännu. Jag orkar bara inte med att vara ledsen hela tiden men samtidigt är jag inte envis nog att hålla mig borta från honom. Eftersom att det är den första killen jag verkligen tycker om är jag så rädd att inte känna samma sak igen, och varken han eller jag har varit tillsammans med någon förrut.
Jag vet inte ens vad jag vill få fram av den här tråden..ville bara skriva av mig.
Men kan någon ge något bra tips på hur man kan strunta i någon?
Det känns som omöjligt..

Spana också in:

sån jävla kille asså! Han är inte alls bra.. Men vet ju att man har svårt att släppa någon när man e kär.. Är också kär i en dålig kille, som utnyttjat mig rejält o nu ser han mig som en vän sa han igår.. inte alls kul att höra o jag vet ärligt talat inte heller hur man ska komma över någon.. Försöker att tänka på att d e bäst så för min egen skull iochme att han e kass, tänker på hur han betett sig o bara d får mig o hata honom.. Sen radera jag hans nr.. funderar på att radera face o msn osså för d ger ju mig inget men samtidigt känns d drastiskt o han kommer ju bara fatta ännu mer.. jag vet inte hur man ska lösa d
Lily89:

sån jävla kille asså! Han är inte alls bra.. Men vet ju att man har svårt att släppa någon när man e kär.. Är också kär i en dålig kille, som utnyttjat mig rejält o nu ser han mig som en vän sa han igår..


:( jag fattar inte varför dom måste utnyttja en. Man ska inte utnyttja folk som är kär >.< eller man ska nog inte utnyttja nån..
uuurk:

:( jag fattar inte varför dom måste utnyttja en. Man ska inte utnyttja folk som är kär >.< eller man ska nog inte utnyttja nån..


Människor är egoister.. samtidigt kan jag inte förstå vrf dom vill träffa en, smsar massa, vill ha sex om dom inte gillar en.. förstår inte vrf man orkar anstränga sig då.. hade inte jag gjort ialf!!!