Forumet - Aboriginerna borde dö ut. Vem behöver dom?

Aboriginerna borde dö ut. Vem behöver dom?

5624 0 128
Vad vill jag ha sagt med rubriken? Självklart menar jag inte vad jag skrivit där. Däremot så är det vanligt bland många, speciellt vänstern, att säga att det inte "spelar någon roll" om den vita rasen blandas och dör ut.

Frågeställningar:

1. Anser ni att etnisk mångfald är viktigt?

2. Hur bevarar man mångfalden bland olika djurarter?

3. Fria kommentarer.


Spana också in:

Den vita rasen har onekligen bidragit mest till mänskligheten. Mongolider må ha den absolut bäst genomsnittlige intelligensen här i världen. Men vita har den absolut mest spridda kunskapen. Alltså höga toppar och djupa bottnar. Det var en hel del exempel han lyckades trycka ur sig. Inte den bästa, men en helt klart godkänd Video.
Ganthuc:

Den vita rasen har onekligen bidragit mest till mänskligheten.


Kaffet du dricker, sifforna du räknar med, schackspelet du spelar, tvålen du tvättar dig med, den destillerade spriten du dricker, narkosen du får under operation och verktygen de opererar dig med och trädgården du vandrar i... den vita mannens påhitt, ja eller nej?

Hint: Svaret är nej.
timeisrunningout:

Det jag radade upp är alla uppfinningar och idéer som härstammar från Asien.


Kaffet, spriten och vår sifferäkningen är muslimska uppfinningar. Trädgården lär väl komma från Babylo​​nien. Schackspelet var indiskt, och simpla operationer kunde man utföra i Babylonien det med, likaså läkekonsten överlag. kirurgi ska dock ett folk som inka-indianerna vara först med. Nu täckte jag in det mesta.
timeisrunningout:

Ja. Muslimska uppfinningar. Asien. Trodde du att muslimerna hade en egen världsdel som heter Mellanöstern?


timeisrunningout:

Och vad heter Babylonien idag? Står ju till och med med helt normalstora bokstäver i länken du bifogade...


Jag vet inte om du lyckades missa den korta raden jag skrev till Semi i samma inlägg som jag besvarade dig. Dessa uppfinningar kom från Kaukasoida folkslag, alltså vita.