Forumet - absinth + ?????

absinth + ?????

1711 0 33
ska eventuelt försöka trotsa min lathet och ta mig iväg till um-träff snart, men har råkat försätta mig i en situation där den enda alkoholhaltiga dryck jag äger är absinth, jag vet inte hur detta gick till och jag hatar absinth. så behöver nu tips på att göra det drickbart. ska nu gå och göra ett halvambitiöst försök att platta håret och förväntar mig att ni har kommit på massa bra saker innan jag kommer tillbaks.

cheers[cheers]

Spana också in:

CitronSoppa:

Be a man, man [mad]


är inte så manlig[blush]

Charley Day:

Gå på krogen först och ta dig några vitryssar. Det funkar alltid.


mmmmmh, jättelönt att åka och leta upp en nattklubb,stå i kö i 30 min, gå in, försöka ta sig till baren, och köpa drinkar för typ 100kr styck. allt detta helt själv. för att jag är för lat för att gå in på 7eleven och köpa roggvirke.

enhimmelskdrog:

han kräks ju av öl [badgrin]


kan kräkas av det mesta[sad]

edit: obs, missade bussen.
Geigerzähler:

Då är man ej ämnad till att gå på UM-träff.


jag tycker att din mentalitet när det gäller berusningsmedel är lite underlig, ifall man kan hantera dem så är de väldigt användbara.

alkohol lättar på omdömet, vilket hjälper en att ta risker. för en blyg person kan det innebära att tala i grupper man inte är helt van vid, vilket kan hjälpa en bli bekväm i dessa.

istället för att se vad personer har för begränsningar, vad de är "ämnade till", kan man se vilka möjligheter de har. berusningsmedel kan öka deras möjligheter och är därmed bra verktyg (de kan förstås även verka begränsande, men det skulle jag inte säga att alkohol gör på en um-träff).

absolutism, eller nykterism överhuvudtaget för den delen, har inget intrinsikalt värde.