Forumet - abtronic.. bluff?

abtronic.. bluff?

5698 0 55

Spana också in:

Jag köpte en AbTronic © för ett halvår sedan och jag fick resultat från första veckan. Trodde inte det var sant, sånt där brukar ju inte funka trodde jag. [shake]

Men en dag så rekommenderade en gammal vän AbTronic © och jag tänkte, tjaaa jag kan ge den en chans!. Jag är så glad att jag gjorde det. AbTronic © har förändrat mitt liv. Nu vågar jag visa upp mig på stranden och behöver inte skämmas längre.

Köpte en AbTronic © till min bror i julklapp, och guess what? Det har redan börjat ge resultat. Nej, jag skojar inte. AbTronic © är så mycket mer än ett träningsredskap, det är ett hjälpmedel som kan förändra liv.

Om du köper en AbTronic © idag så får du EN EXTRA på köpet. [bigcheers][party]
XTYLE:

Nej, jag blir bara lite exalterad när jag pratar om AbTronic © eftersom den hjälp mig så mycket. Vill att andra ska få uppleva samma sak.


Kan tänka mig att den till viss del kan träna upp magmusklerna, men jag kan lova dig att den inte är i närheten av lika effektiv som vanlig hederlig magträning.
[bigsmile][bigsmile]

sannas:

öh? får man magmuskler av små stötar/viberationer?
nope.

Har däremot hört att den tar bort vätskan på området, så man lär väl vara "smalare"... tills man dricker vatten igen.


FEL FEL FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Den funkar!!!
försök inte att spela einstein din idiot, när du inte har använd den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![mad][mad][mad][bigcheers][bigcheers][bigcheers][smile]