Forumet - *Acne*

*Acne*

9445 0 55
Jag har under cirka två år (är sjutton) bara fått undantagsvis sämre och sämre hy, inte mycket röda finnar utan mest en jävla massa små pormaskar. Har gått på tetralysal i nästan tre månader, testat massa olika vitaminer som man ska få bra hy av, vart på stockholm medical skincare, testat massa olika hudvårdsserier och gått på massa djuprengöringar och så vidare och så vidare... Det enda jag inte har gjort är väl typ roccacutan, men det låter ju för jävligt.

Mår sjukt dåligt av detta, har inget självförtroende över huvud taget och skulle betala hur jävla mycket som helst för att få fin hy. Har speciellt blivit explosionsartat sämre de senaste få dagarna - har inte träffat min flickvän på två veckor men ska träffa henne imorgon, är så jävla rädd hur hon ska reagera. Detta problem slår mitt liv i spillror och är ett socialt handikapp som jag skulle göra vad fan som helst för att slippa, just nu känns det som att det skulle göra mitt liv komplett.

Vad fan ska man ta sig till? Överväger "slutgiltiga lösningar" när jag mår dåligt (som oftast är på kvällarna) men på morgonen försöker jag ta nya tag men det blir bara inte bättre, jag kan inte med ord beskriva hur mycket detta problem förstör för mig.
manvetaldrig:

"slutgiltiga lösningar"


Meaning? [tard]

I princip alla får någon gång problem med acne, vissa mer än andra, så är det bara.
Det är mest man själv som störs av det, när man väl lärt sig att inte tänka på det hela tiden och accepterar det så är det inget hinder alls för det sociala livet, för andra tänker inte på det.
Din flickvän har väl sett dig förut, är hon något att ha så tycker hon om dig för den du är, inte för hur bra hy du har.

Det går över. Kanske inte imorgon eller nästa vecka, men det går över tillslut.

Spana också in:

IceFalk:

Och för att vara lite..okontroversiell..så måste jag säga att olja är det som hjälpt mig mest i kampen mot pormaskar. Smörjer in med olivolja varje kväll och porerna blir både mindre och ljusare.


detta tycker jag låter som en vettig teori, kan inte du berätta lite mer? smörjer du in i ansiktet och kropp? hela kroppen eller bara där du har problem med pormaskar?