Forumet - Aco Spotless Deep Cleansing mot finnar..?

Aco Spotless Deep Cleansing mot finnar..?

5526 0 16
Hej! Jag har ganska torr hy med ganska många små finnar, eller vitt talg som sticker ut. Mamma var nyss på apoteket och de rekommenderade Acos Spotless Deep Cleansing och sen en återfuktande kräm som man tar efteråt i samma serie. Någon som provat detta och vet om det fungerar?
Hampie:

Det är en tvätt med salisylsyra och en återfuktande kräm utan fett (antagligen med lite salicylsyra i). Kan fungera mor mild akne. Benzoylperoxid har bättre effekt.


coolt, någon med koll.

liviz:

de rekommenderade Acos Spotless Deep Cleansing


nejmen oj, rekommenderade dom verkligen sitt eget märke? Underligt[rolleyes]

Spana också in:

Sockerconny:

Rengöringen är jävligt uttorkade, och krämen är bara skit. Passar inte om du har torr hud.


Nej asså från början hade jag ju fet hy, och det var antagligen därför jag fick en del finnar. Men sen började jag med att badda pannan (där jag har finnar) varje kväll med alsolsprit och sedan skölja med vatten, funkade ett tag. Men nu är huden för torr och då producerar den ännumer fett. Men jag har ju "egentligen" fet hy, den har ju bara blivit lite torr pga alsolspriten..

Complicated:

nejmen oj, rekommenderade dom verkligen sitt eget märke? Underligt


Ja, vad annars ska de rekommendera? Det har ju bara grejer från sitt eget märke där nästan. [crazy]
Har aldrig provat Aco Spotless Deep Cleansing, men jag har något annant att rekomendera.
Derocosmetics: Synchroline-serien. Synchroline är ett italienskt märke och fungerar mycket bra till torr- och fet hy. Jag har själv provat den och jag är mycket nöjd med resultatet. På en vecka reducerades hudproblemen drastiskt, man kunde se dag för dag hur det försvann mer och mer.

De produkter jag skulle tro passar dig:
Synchroline Aknicare Remover
Synchroline Aknicare lotion
Synchroline Aknicare cream

Använd c:a 2-3 gånger per dag. Jag brukar ta morgon och kväll. Produkterna är VETENSKAPLIGT testade och räknas som medicin.

Länkar för mer info:
http://www.synchrolineapoteket.se/nav15609?type=sp
http://www.synchrolineapoteket.se/nav15610?type=sp
http://www.synchrolineapoteket.se/nav15635?type=sp

Lite om företaget, så du vet vilka de är osv:
http://www.synchrolineapoteket.se/foretaget/
Har använt basiron i snart ett halvår och det har rensat mitt ansikte från finnar, men det kommer några då och då fast dem elimineras snabbt :D Men jag har nyss börjat använda det nya Acnicyl både cleanser och cream känns riktigt skönt när man har tvättat och när man använder creamn så blir man inte torr i fejan, är dock en sådan person som använder ganska myckert återfuktning.
Apoteket rekomenderar alltid ACO, därför att det är deras egna märke, men det är inte bra jämfört med andra.

Hemligheten mot finnig och oren hy är att använda en ansiktsskrubb helst en gång om dagen.
Man ska även använda kräm 1-2 gånger om dagen, basiron,epiduo osv är bra grejer.

Sen kan man även få utskrivet antibiotika som kan heta tex tetralysal.
Det är tabletter som gör att huden inte tillverkar lika mycket talg.

[y]
Hej going! Mitt svar är JA. Den fungerar iallafall för mig, jag har tvålen ( deep cleanser ), som jag använder varje dag, samt ansiktsvattnet, lika så, och så en ansiktsmask jag använder 1 gång i veckan som en ansiktsmask, samt en återfuktande kräm som jag använder när jag ska sminka mig så att inte huden blir så torr. (: Det funkar asbra! Har haft den i 2 dagar, det tar upp till 4 dagar innan det blir ändring. Men jag har även en basiron som jag använder som nattkräm, den funkar också. Skulle rekommendera starkt! Men annars kan du köpa Demons & Angels, den är väldigt mild och tar även bort smink... Eller neutrogenas ... men den funkar inte på mig. Men det är olika.. Men såklart måste man ju äta nyttigt... Lycka till! Kram (:[love]