Forumet - Addat flört på facebook. och nu...?

Addat flört på facebook. och nu...?

3563 0 42
Det här svaret finns säkert någonstans i det forum. Men just nu orkar jag inte rota fram något. Jag har en flört från skolan som jag under en lång tid spanat in. Jag har hans msn och har skrivit 3, 4 gånger där. Docka bara korta samtal, så jag har inte fått någon hint om hur han är.

Nu har det gått mer än en månad han var inne där och eftersom att det är sommarlov så ser jag honom inte alls lika ofta. Så...jag la till honom som vän på Facebook, han accepterade min förfrågan. (Jag vet inte om han fattar att det är jag, från msn). Nn när jag väl har gjort det...ska jag då skriva ett chattmeddelande? Gör jag det så känns det som att jag måste förklara mig varför jag stalkar honom? Hur kan en konversation se ut med en främling?

Vill bara ordna en träff så jag slipper tänka på det. Vill verkligen lära känna honom. Jag vet inte vad jag ska göra utan att det blir onaturligt. Seriöst och ärligt svar nu; VAD ska JAG göra?

Spana också in:

Tickstart:

Tur att tjejer inte behöver ragga, ni är inte särskilt bra på det [crazy]


Vad var det där för jäkla fördomar? [crazy]headswithroll:

kanske bara min känsla


japp :p

Fråga vad han ska göra i sommar, om de t.ex. ska åka utomlands och snorkla så kan man spinna vidare på det med "åh, är du bra på det? gjort det tidigare? vilket är det bästa stället du snorklat på? osv..."
headswithroll:

Det har jag också tänkt på. Typ.. "förlåt om jag stalkar dig, men....". undra om det fungerar :s tänk om det bara blir drygt...


Om jag hade kört med något sådant så hade jag inte ursäktat mig. Jag hade gjort ett skämt av det från början. Typ antingen:

"Hej! *Stalkar dig*"

Eller

"Stalkar dig lite, det är lugnt va?"

Eller kanske

Hej, stalkar dig, muhahaha.


Möjligheterna är oändliga, men jag röstar för att du hittar på något eget, då det är du som ska ragga och han helst ska bli intresserad av dig. Dock ger jag dig tipset att inte be om ursäkt för din existens.