Forumet - ADHD eller ADD??

ADHD eller ADD??

1518 0 3
Hej! Är 15 år tjej som tror jag har ADD eller ADHD, har jätte svårt att fokusera mig om jag inte är intresserad i de, telexempel ska jag se på film men jag är inte intresserad av filmen då kan jag inte sitta still tills filmen slutar de funkar inte!
jag kan inte fokusera och jobba i skolan även om de är arbetsro.
glömmer ofta saker jag ska göra eller att ta med penna/sudd o böcker till lektioner. Är högljud och springer runt i bland men oftast ganska lungn även om min gärna inte är lugn.
har ofta svårt i sociala sammanhang då jag inte vet hur jag ska bete mig.
har skrivsvårigheter.
om någon som är diagnoserad snälla hjälp mig!:) eller om någon vet:)

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:
Har själv adhd o mitt tips e o göra en utredning så snabbt som möjligt. Man vet aldrig hur långa köerna e för utredningarna o d e bra o få reda på om man har d för o kunna få medicin om man vill osv. Om jag hade fått min diagnos tidigare så hade jag antagligen inte vart en hemmasittare idag som väntar på o få börja i en resurs skola:/ Men börja med o snacka med skolan elr bup om hur du känner så kan du kanske också få ”anpassningar” vilket kan hjälpa lite iaf. Sen e mediciner bra ibland. Har själv inte några bra erfarenheter av dem men ska testa fler. Aja hoppas dhär va t lite hjälp iaf o somsagt så e d verkligen värt o göra en utredning för man kan få så mkt mer hjälp då. Vilket man fan e värd asså. Vet hur d känns o inte kunna sitta still elr ta in vad läraren säger o d suger verkligen så lycka till!! PMa om du undrar nått mer