Forumet - AdHd medicin?

AdHd medicin?

602 0 14
Hej vilka mediciner käkar ni och vilka biverkningar får ni?

Jag käkar Concerta 72mg och om vi har besök eller något annat så tar ja 20mg ritalin på eftermiddagen. Jag har oxå ODD (trotssyndrom) och för den käkar ja setralin teva (soloft) jag har käkat båda sen 1april men nu har ja gått ner flera kilo år 163 och väger 45 nu och jag är så trött hela tiden. om en vecka ska ja få höjning av concertan då skolan börjar.

Spana också in:

hm, ja då vet jag inte. du får väl helt enkelt diskutera din medicinering med din läkare.

min lillebror har ganska grav adhd och medicinerades med concerta när han var yngre, sen för något år sen när strattera blev lite större gick han över till det - vilket fungerade mycket bättre. eftersom det inte går ur kroppen på samma sätt osv.

min bror fick ritalin när han var liten, från det att han var typ sex år till han var nio-tio kanske. av dem slutade han i princip äta.
juliagoesbest:

concerta


när jag började med concertan så åt jag först knappt något alls. men det går bättre nu. hade ganska dålig matlust redan före jag började med concertan så det kan inte var jätte bra men aja.
är dock bara uppe i 36mg än så länge.
men har inte känt någon effekt alls jag förutom att det är lite lättare att somna och komma upp på morgonen, så jag kanske ska byta till ritalin istället.. men jag vet inte riktigt, de kanske är bättre att fortsätta att höja dosen eller nått.