Forumet - ADHD test

ADHD test

14335 1 56

Hej, är en tjej på 14år! Ska snart gå på en ADHD-utredning.

Har hört och läst om många som har behövt gå på pissprov innan testet eller innan de fick sin medicin. Jag är ganska säker på att jag har ADHD för många i min släckt har det.

Jag har rökt cannabis regelbundet i ungefär ett halvår, och tagit amfetamin lite då och då. Amfetaminet har jag för mig går ur kroppen efter 3dagar, men cannabis kan sitta i kroppen upp till 3månader. Jag har panik för om jag skulle visa positivt på pissprovet!!!

Vill därför gärna veta om det är någon som vet om alla behöver ta ett prov innan testet eller om det bara är vissa.

Behöver svar snabbt Förvirrad

Spana också in:


reben: e väl bara att förklara då S:S:.ssS:S:S:s.s: du är väl där för att få hjälp vilket som???????? o droger är aldrig 1 bra lösning * ______* 

droger är precis den lösning hon kommer att serveras om hon får diagnosen.

harfaningenjävlaaning

hur ofta röker du? hur mycket? har du hög ämnesomsättning? känner du till att det finns vetenskapligt stöd för att cannabisbruk i ung ålder kan störa hjärnans utveckling?

Burgfitta: Hoppas för din egen skull att de tar testet och det visar positivt.Du behöver hjälp seriöst. De vill ju hjälpa dig inte skada dig. :(

 

Har vart utan amfetamin i ungefär 2 veckor nu och känner inte direkt något sug efter det så jag är lixom inte beroende direkt, och samma med cannabisen. Problemet är att jag inte vill oroa mig över ett pissprov i onödan eftersom jag alltid är stressad ändå, så jag vill gärna veta om dom alltid tar pissprov eller om det bara är ibland.
jag tror att man måste göra det, både min mamma och syster gjorde det, bevakat dessutom. Tror inte det är så himla farligt om de skulle hitta spår av droger dock, det är ju vanligt att folk med ADHD tar någon typ av drog/dricker relativt mycket så de har väl någon typ av förståelse för det, eller vad man ska säga. Huruvida de berättar för föräldrar eller inte har jag ingen aning om. 

J


nöbby: jag tror att man måste göra det, både min mamma och syster gjorde det, bevakat dessutom. Tror inte det är så himla farligt om de skulle hitta spår av droger dock, det är ju vanligt att folk med ADHD tar någon typ av drog/dricker relativt mycket så de har väl någon typ av förståelse för det, eller vad man ska säga. Huruvida de berättar för föräldrar eller inte har jag ingen aning om. J
Okey, tack