Aviseringar
Rensa alla

Adolf Hitlers "mustasch"


Ämnesstartare

Tjenare tänkte blåsta på med en fråga om vad ni tycker och blir att känna när ni ser någon som har "Hitler" mustaschen eller Ja den mustasch som Adolf Hitler hade.


   
Citera
Ämnesetiketter

Folk är lite för känsliga tycker jag. Om någon har en ''Hitler mustasch'' eller så kallad ''tandborstmustasch'' som var vanligt i USA under 1800-talet och på många platser i Europa.
Enda anledningen till att den typen av mustasch blev opopulär är enbart pga att Hitler hade den, men varför Hitler hade den var för att den var populär och att han tyckte att den var snygg. Ingen ska behöva få något slags likhetstecken med Hitler bara för att man har samma mustasch, det är ju bara barnsligt.


   
SvaraCitera

I och med att mustaschen är tabu så skulle jag undra om det var ett nazistiskt ställningstagande från hans sida att ha den. Om han bevisligen inte var nazist så skulle jag inte bry mig


   
SvaraCitera
mynona

Jag tycker att man borde sätta sig över associationen och inte låta en modedetalj monpoliserats av den mest berömda personen som använt den. Jag vet dock att de flesta inte sätter sig över det utan nog skulle ha en sådan mustach för att anknyta till Hitler på något sätt och det skulle jag tycka vore omoget. Men framför allt ogillar jag som regel skäggväxt. 


   
SvaraCitera

HEIL HITLER! xD 


   
SvaraCitera

fett cool då ju


   
SvaraCitera

Bandit.:
HEIL HITLER! xD 

Jag är från Tyskland. Säg inte så..


   
SvaraCitera

Amadeus00:

Jag är från Tyskland. Säg inte så..

HEEEEIL HITLER XD fan måste åka dit å smuggla sprit


   
SvaraCitera
cccx
 cccx

Den personen är antagligen dum om han inte vet att den representerar Hitler, och om han vet det så borde han väl raka ifall han inte har den för att se rolig ut.


   
SvaraCitera