Forumet - Äcklig kropp

Äcklig kropp

689 0 16
Hej, jag är en 17årig tjej som väger 48kg och är 158cm lång. Jag har varit deprimerad under en längre tid och därför slutat träna och klarar knappt av att se mig i spegeln, detta har också gått utöver min pojkvän och vårt förhållande. Jag vill inte ha sex för jag känner mig äcklig och jag kan inte hitta något sätt att börja träna igen.
Några bra tips? Och helt ärligt, är jag tjock?

AmIFat.jpg

Spana också in:

köttjörgen:

Det är just det, att motivera sig. men jag har börjat med att gå ut och gå. men det stör mig, för ett år sedan var jag väldigt vältränad, det känns så jobbigt att börja om från början.


ah, vet vad du menar, men om det är någon tröst så sägs det vara lättare att komma tillbaks till en nivå man tidigare haft än att träna upp sig från början. huruvida det är sant eller inte har jag ingen aning om, men det låter tröstande, så jag väljer att tro på det...
har aldrig förstått mig på folk som känner på det sättet och sedan lägger upp halvnakna bilder på sig själv, känns lite motsägelsefullt bara :SSSS

menmen, försök komma på varför du är deprimerad och vad som är roten till problemet, och gör något åt det, lr nåt. depressioner uppstår ytterst sällan bara ur tomma intet sådär.

och: håll dig borta från psykvården. de består bara av typ sura tanter som är tards, gör inget bättre eller så iaf. försök ta tag i dina problem på egen hand ist, funkar nog bättre : ' ) ett tips bara.