Forumet - Älska för första gången imorgon, 20 bast!

Älska för första gången imorgon, 20 bast!

3995 1 26
Hejsan!  Är helt ny på denna sidan och vet inte om det är seriös eller inte, men vore gött att skriva av sig lite ^^

Skaffade Badoo för cirka 3 veckor sedan, fick några napp direkt men det var just en tjej som fångade mitt intresse! Vi har suttit uppe hela nätter och bara chattat och skickat bilder, och jag känner igen hon sen tidigare.  Hur som helst har vi bestämt att vi ska träffas imorgon,  och sex står på schemat!
 Hon är två år äldre än mig och rätt erfaren, hon har sagt flera gånger att jag inte behöver oroa mig utan att hon kommer ta hand om mig :D  

Allt känns väldigt bra, inget ragg på krogen direkt!   Har svårt att skriva frågor, men jag funderar på om jag ska ta en runk innan så att jag inte är så himla känslig ^^  Även om hon har sagt att det är lungt om jag kommer snabbt.

Ursäkta om jag skriver dåligt, missade väldigt mycket i skolan då jag hade en sjukdom!Ställ gärna frågor eller ge mig tips!  /J

Spana också in:


rogernw:
Om du vill att den som du svarar ska se att du svarat så är det bästa att du citerar denna, då får den en notis om att du har besvarat vad den sagt eller liknande. 

För övrigt, grattis Tumme uppGalenParty
Glömde det, tackar :)

HopeLess: Måste fråga hur gammal är du? Jag tycker ni gör fel, faktiskt. Sex är inget man ska "planera" det ska ske naturligt, bara av sig själv liksom. Det förstår man bara när man är kär. Är du kär? Om inte så tycker jag du ska vänta. 
Nä det klart att det är bättre om den är spontant, det kanske inte ens kommer till sex.  Jag har inget behov att bli kär innan jag har sex, vi har väldigt bra kontakt och pratar varje dag.  Jag får helt enkelt se hur morgondagen spelar ut sig  :)
Om du är nervös så tycker jag att du ska säga att du är oskuld till henne. För en tjej händer det ytters sällan att man får ta någons oskuld, man/(jag fick) medkänsla och styrde det hela när jag låg med en oskuld. 
Sen håller jag med andra att man inte ska planera att ligga, då blir oftast med awkward om det inte blir som man har tänkt eller planerat