Forumet - Älska nån över internet?

Älska nån över internet?

812 0 4
Okej så det är så här, jag började skriva med en kille strax innan jul förra året. Jag hittade honom på en app som heter Fling(typ snapchat men skickar ut till helt random folk), vi klickade så jag frågade om han hade snapchat och sen dess har vi fortsatt att skriva med varandra.
Vi kan sitta och skriva med varandra i timmar och han är helt jävla underbar. Han har varit där för mig när jag mått svin dåligt. Vi har samma intressent, vi är båda lite konstiga och nördiga. Han får alltid mig att må bättre, han säger alltid rätt saker, han är rolig och han verkar gilla mig också. Och jag tror fan att jag älskar honom, att jag typ e kär. Allt vore så fucking jävla underbart om han inte bodde i Kanada.
På ett sätt fattar jag ju att det aldrig kan hända något men samtidigt kan jag inte sluta tänka på honom. Han säger hela tiden att han tycker att jag e söt och att han älskar mig. Vi har flera gånger planerat vad vi ska göra när vi träffas och en gång frågade han till och med om det vore skumt om han skulle kyssa mig när vi träffas. Så han gillar ju uppenbart mig också. Såklart ska enda killen man någonsin känt så här för bo 6211 km bort. Så vad fan ska man göra? 

Kommentarer (3)

  1. Ni borde träffa varandra, under säkra förhållanden.  

  2. Jag är 15 och han är 17.

Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Av mina erfarenheter går det över efter ett tag även fast det känns just nu som att det aldrig skulle göra det
Tror inte heller man kan vara på riktigt kär i någon man bara haft kontakt med på snap/kik, men man är så uppe i det så man tror att man är det men inser att man faktiskt inte är kär 
Ta inte illa upp, men det finns massor med creeps där ute.. många säger saker som du vill höra, men skulle ha andra planer för dig om ni verkligen träffades. Men åt andra sidan så är han kanske så rar och gullig som du säger, det är svårt att berätta om vad ni ksn göra men uhmm, kanske träffas åren framöver? Säg till honom om att besöka Sverige Cool

Spana också in: