Forumet - Älskar henne

Älskar henne

2493 0 15
Så det ser ut så här, jag är en 13-årig kille som är hopplöst kär men blyg! Jag har börjat få lite mer kontakt med henne och hon verkar villja ha mer kontakt med mig men hon vågar väl inte (som jag...)
.

Tjejen jag tycker om är väldigt smart :) vacker, snäll m.m. Hennes leende är det vackraste som finns. Jag tänker nästan alltid såhär att idag, idag så ska jag prata med henne, eller något liknande. Men så händer det aldrig. Jag blir så besviken!! Hjälp mig med detta!
Jag tror att hon tycker om mig också, för jag har läst på andra trådar om sånt här med hur dom reagerar med ögonkontakt och mera.

Hjälp mig med att bli ''modigare'' eller typ tips och sånt. Snälla!!
Tack i förhand
P.S Troll kan gå och sova i sin grotta!
P.S.S jag fick dansa med henne på en dans lektion och f*n vad det kändes bra!!!!!

Spana också in:

Emil100:

Vad ska jag säga??


Det spelar väl ingen roll?! [shake] En bra början är typ: "Jag hörde att U.S.A är på god väg att bli allmänt accepterat som en diktatorisk polisstat." eller "Jag vet inte vad du tycker, men morötter är jävligt gott." eller "Monet är min favoritkonstnär, all times, hands down, vilken är din?". Jag sade att det inte spelar så stor roll vad du säger sade jag va? Säg vad du känner för, fast ingenting som är för närgånget, objektifierande eller konstigt, typ så.