Forumet - Ändra adress under 18år

Ändra adress under 18år

1217 0 11
Tjena!

Jag undrar hur man ska bära sig åt att ändra adress/skriva sig hos någon om man är under 18år? Jag bor med min pojkvän och har gjort det i snart 10månader, men jag är fortfarande skriven hos min farsa. Hur ska jag gå tillväga med det?

Puss&kram [love]
Jag bor också med min pojkvän men är skriven hos mamma. Dock måste jag fortsätta vara skriven där av ekonomiska skäl, så jag har aldrig kollat upp det där med hur det är när man är under 18.
Men jag har i alla fall eftersändning (som går att beställa från adressändring.se), vilket betyder att all min post skickas vidare till min pojkväns adress. Skickar man brev till mig så kan man skriva

"Mitt namn
c/o Hans namn
Hans adress"

Så kommer brevet direkt hit. Men eftersändning funkar bra =)

Om det nu är posten som är problemet. [smile]

Spana också in:

Om det bara är din post du vill åt genom att ändra adress kan du ju antingen göra som Lampan skrev och ange en c/o-adress när du t.ex. beställer varor eller om någon ska skicka brev till dig.

Annars kan du göra som jag gjort, och göra en liten lapp med ditt namn på som du kan klistra fast bredvid din pojkväns namn på brevinkastet och på tavlan i trappuppgången. Då kan du skriva ditt namn och er adress, och det kommer att komma fram utan problem.