Forumet - Ändra språk i Windows

Ändra språk i Windows

807 1 5
Tjäna.
Köpte en "ny" dator igår, hittills riktigt imponerad ut av den. Dock så är hela datorn på engelska, och jag vill ha det på svenska. Har försökt allt, laddat ner nya språkpaket, försökt letat igenom alla inställningar efter något som möjligtvis kan fungera. 
Microsoft själv säger att om man har flera språkpaket på datorn så kommer dom komma upp under "Display language". Men inga alternativ kommer fram där hur jag än gör. Ändå så har jag bland annat språkpaketet för svenska nedladdad. 
Kör med Windows 7 Ultimate. Är oerhört tacksam om det är någon som vet hur man fixar det Glad.

Kommentarer (9)

  1. Kolla där det står tid på datorn och sen trycker du där det står EN och byter till SE annars kan du gå in på Windows Update och ladda ner ett svenskt språkpaket Glad

  2. Står SV på den redan, men allt annat förblir engelskt ändå. Och det har jag redan gjort Glad..

  3. Hade samma problem efter jag formatera min dator en gång, när jag gjorde det igen så försvann det. Galen

  4. Måste man ha installationsskiva etc för det? Är rätt okunnig inom dessa nya områden.. Galen

  5. Nope, fick inte med någon skiva eller USB minne ut av han jag köpte den av. Antar att det kan ligga på både CD skiva och USB minne? 

  6. Aa, hade underlätta mkt om du hade haft en sådan Galen

  7. Hm... Kan ju kanske höra av mig till han om det finns möjlighet att han kan skicka innehållet på minnet till mig via mejl eller liknande Galen.

Tråden har 5 svar. Sortera efter:
Du kan inte byta språk på windows, till skillnad från linux som kan byta språk on the fly.Cool
äsch, skit i det. Är väl inget fel på engelska, dessutom lär du dig nya ord kanske? :)) Hade ej störst mig på engelska om mitt W7 var det. Köpte den svenska versionen av home premium dock. 

Spana också in:

lol nej?! varför skulle man vilja ha på svenska, tänk så litet ditt sökutrymme på internet blir om du vill följa nån guide eller nåt
GÖR DET INTE
Kontrollpanelen > Klocka,språk och nationella inställningar > Språk > svenska