Aviseringar
Rensa alla

Ännu en i mängden?


Harpyja:

Läskig du är[shake]

Vem är läskig, och varför?

llooll:

Kvarstår ditt svar?

Ja, det gör det, delvis.

Det finns olika tekniker för killar att gå vidare om en tjej "dissat" som hon verkat göra. En är att totalt ignorera henne, behandla henne som luft. Var extremt social och trevlig mot alla andra, gå på lunch med andra kollegor, följer hon med prata inte med henne. Fråga INTE hur hennes helg har varit, men fråga alla andra och var säker på att hon hör dig intressera dig för dem. Det är en teknik som fungerar bäst på jobbet, men oftast inte alls på en skola.

Du märker ganska snabbt om hon faktiskt vill ha din uppmärksamhet eller inte. Tjejer brukar vara suckers för uppmärksamhet, ger man dem för mycket för snabbt så tappar de helt enkelt intresset. Om hon struntar i dig och söker sig till andra, då är hon verkligen inte intresserad alls. Att hon varit trevlig mot dig kan vara för att hon är en väldigt social person, men behöver inte tyda på något intresse. Är hon däremot intresserad, kommer hon snabbt att försöka få din uppmärksamhet på olika sätt.

En annan variant är att vara "up in her face" trevlig, hjälpsam och överintresserad. Absolut inte lamt efterhängsen (dvs stå och stirra dreglande på hennes rumpa eller så), bara övertydlig med att du tycker om att vara med henne. Se henne alltid i ögonen med ett leende, ögonkontakt avslöjar snabbt din självkänsla, så den måste du veta var du har. Våga prata om allt du kan komma på och få henne att avslöja vad som intresserar henne. Det är däremot inte en lika bra idé på en arbetsplats.

Är hon verkligen inte intresserad av dig så är det inte särskilt snällt, du utsätter henne för mer av dig, vilket hon inte vill. Å andra sidan kommer man aldrig dit man vill i livet genom att ta hänsyn till allt och alla hela tiden. Lycka till!

[cool]


   
SvaraCitera

Mawns:

Killar brukar inte vara bra på att se var gränsen mellan jobbig och intejobbig går [blush]

Det är jobbigt. [sad]

herr_nilsson:

Det finns olika tekniker för killar att gå vidare om en tjej "dissat" som hon verkat göra. En är att totalt ignorera henne, behandla henne som

Om dina tekniker fungerar beror ju lite på tjejen också.


   
SvaraCitera

herr_nilsson:

vi hade nämligen aldrig överlevt det första...

taski!

Jag tror att flickan är jobbig. Hör inte av dig på några dagar?


   
SvaraCitera

Emmelipemmeli:

taski!

Jag tror faktiskt att det är ganska sant... [confused]

ennie:

Om dina tekniker fungerar beror ju lite på tjejen också.

Ja, självklart är det så. Alla tjejer är ju olika, men just nu verkar det ju vara en tjej som inte riktigt vet alls vad hon vill. Hon vill kanske vissa dagar men inte andra. Hade hon varit mer säker på sin sak hade det inte varit några problem och den här tråden hade aldrig funnits.

På sätt och vid hade det varit enklare om tjejer alltid sa precis vad de menat, vetat vad de velat och haft bra självförtroende. Fast å andra sidan hade alla tjejer varit killar då, och det hade förmodligen varit väldigt tråkigt... [rolleyes]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hör inte av dig och se vart det leder. Är hon intresserad hör hon av sig till dig, annars icke, och då är det bara att gå vidare i livet. Var inte för på, det är bara jobbigt och rejält avtändande...


   
SvaraCitera

herr_nilsson:

Vem är läskig, och varför?

Trådskaparen såklart. Värsta stalkern[shake]


   
SvaraCitera

Harpyja:

Värsta stalkern[shake]

Och du blev avundsjuk att han inte stalkar dig? [cute]

inget:

Är hon intresserad hör hon av sig till dig, annars icke

Tjejer kan verkligen inte ge råd om sånt här, eftersom ni aldrig vet vad ni själva vill. Vissa säger att man absolut måste visa att man är intresserad om man är kille, andra att man inte får vara "för på". Säger du det av egna erfarenheter eller upprepar du bara vad du hört andra säga? Har ni tjejer någon som helst självuppfattning?

Jag har träffat hur många tjejer som helst som faller för "fel killar", har varit ihop med "efterhängsna och jobbiga", haft sex med killar som bara är "barnsliga och tänker med kuken" osv osv. Och jag tror ärligt talat inte TS bryr sig så mycket om av vilken anledning den där tjejen går ut med honom eller börjar träffa honom, bara att hon gör det.

Tjejer är inte logiska någonstans, de säger att de vill att man gör en sak, men menar en annan. Attraheras av långa killar, men är ihop med en kort, tycker om svarta men är ihop med vita, vill inte bli utnyttjade men dras till killar som de vet kommer att göra det.

Därför är det totalt värdelöst att lyssna på tips från tjejer om hur man ska göra för att få en tjej. När tjejer ger råd, gör de det utifrån en önsketänkt drömvärld som inte finns i verkligheten. En tjej beskriver hur drömprinsen ska vara, men om han faktiskt dök upp skulle hon förmodligen inte vilja ha honom ändå...


   
SvaraCitera

herr_nilsson:

Och du blev avundsjuk att han inte stalkar dig?

Ser ingen anledning att bli avundsjuk på en sådan sak[shake]


   
SvaraCitera

Hur svårt ska det va, säg jo nu träffas vi, har googlat var du bor var redo med skorpor


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

herr_nilsson:

När tjejer ger råd, gör de det utifrån en önsketänkt drömvärld som inte finns i verkligheten.

Ja, precis. För alla vi tjejer är likadana och alla ni killar är exakt likadana. Inga skillnader, alls.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

herr_nilsson:

Och du blev avundsjuk att han inte stalkar dig? [cute]

Vem fan vill ha en stalkande kille efter sig? Även om jag så skulle gilla en kille jättemycket skulle det vara sjukt avtändande om han är en stalker.


   
SvaraCitera

[rolleyes]


   
SvaraCitera

inget:

Ja, precis. För alla vi tjejer är likadana och alla ni killar är exakt likadana. Inga skillnader, alls.

Eh, ne, sa jag det? [confused]


   
SvaraCitera

Hon är sjuk och har viktigare saker för sig i helgen, det är väl ganska förståeligt att en nästan-främling inte har högsta prioritet.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

herr_nilsson:

Eh, ne, sa jag det? [confused]

Läs det du skrev igen..


   
SvaraCitera