Aviseringar
Rensa alla

Ännu en medlem i nazistpartiet Folkfronten åtalad för våldtäkt.


Ämnesstartare

Arbetarklass.se avslöjade för cirka en vecka sedan att en 24-årig medlem i Folkfronten sitter häktad misstänkt för våldtäkt på barn. Arbetarklass.se kan idag avslöja att en 16-årig medlem i Folkfronten är åtalad för våldtäkt vid Värmlands Tingsrätt. Du kan läsa om de båda medlemmarna och Arbetarklass.se kommer att släppa mera information när de olika domarna faller.

Mera information på http://www.arbetarklass.se

Ännu en medlem i Folkfronten åtalad för våldtäkt .
Västmanland | 2009-11-24

Ännu en medlem i Folkfronten är misstänkt för våldtäkt. Medlemmen är trots misstankarna fortfarande delaktig i partiarbetet.

För bara några dagar sedan avslöjades det att en 24-åring från Folkfronten i Östergötland är misstänkt för våldtäkt på barn. Vi kan nu avslöja ännu ett våldtäktsfall. Arbetarklass.se mottog strax efter avslöjandet av 24-åringen ett tips om ett våldtäktsfall i Västmanland. När vi kontaktade Västmanlands Tingsrätt för att kontrollera saken fann vi att tipset stämde. Den misstänkte är en 16-åring medlem i Folkfronten.

Ärendet inkom enligt tingsrätten den 24 augusti 2009.
Den 16-åriga ynglingen är visserligen inte dömd men föreningar, organisationer och partier brukar i väntan på förhandling och dom stänga av medlemmar som står anklagade för så pass allvarliga brott. Så har ej skett i detta fall. Så sent som i slutet av september deltog 16-åringen på ett länsmöte arrangerat av Folkfrontens avdelning i Västmanland.

http://www.arbetarklass.se/text_nazisthaktadvaldtaktvarmland.html


   
Citera
Åtta

Alltså, jag är inget fan av Folkfront och dylika organisationer, men vad fan har det med dem att göra att någon av deras medlemmar begått ett fullkomligt orelaterat brott?


   
SvaraCitera

vart vill du komma


   
SvaraCitera

Åtta:

jag är inget fan av Folkfront och dylika organisationer, men vad fan har det med dem att göra att någon av deras medlemmar begått ett fullkomligt orelaterat brott?

håller med. båda händelsen o gruppen e ju tragiska men tyvärr inte alls relaterade. tkr det är så tragiskt när vänsternextremister börjar tillämpa samma logik som högerextremister o sverigedemokrater. döm individen, inte gruppen


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Eftersom gruppen/partiet de tillhör anklagar alla andra grupepr och individer att begå detta förkasliga brott. Vi visar på att det inte handlar om hudfärger utan skitstövlar elelr om man vill kalla dem svin finns överallt i den nazistiska rörelsen, bland andra politiska partier väntergrupper, i arbetarklassen och överklassen osv.

att frågan är inte baserad på hudfärg, kultur elelr religion utan att det är män som begår brotten. Och en del av dessa finns inom den högerextrema rörelsen..

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sen handlar ju om ett parti likt de andra nazistgrupperna som gärna pekar med hela handen mot någon annan som begår dessa brott inte vi hedliga "svenkar" i Folkfronten. Sanningen är en helt annan. Det är det vi vill lyfta fram.


   
SvaraCitera

salem08:

Det är det vi vill lyfta fram.

Samtidigt så sänker ni er till samma nivå. Fint att ni offrar er egen image för att dra med er andra i fallet [smile]


   
SvaraCitera

[rolleyes]


   
SvaraCitera

Värt att nämnas igen, det finns idioter inom alla led. När skall vänsterpack fatta detta? [rolleyes]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Mawns

förklara gärna hur? Gör tex Expo det också när de beskriver samma brott som nazisterna begår. tycker du är otydlig..


   
SvaraCitera

Jaha, nu fattar jag. Han 'r bara dum [bigsmile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Visioner
När ska naziströrelsen erskänna att de har pack i sina led och sluta hyckla?


   
SvaraCitera

Att människor med invandrarbakgrund är överrepresenterade i brottsstatistiken är ett känt faktum. Det skulle inte förvåna mig att samma sak gäller medlemmar i nazistiska grupper. Tråkigt bara att man publicerar innan dom har fallit, det är ytterst tveksamt om det inte rör sig om förtal då.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Herr Nilsson
Knappast förtal eftersom personen ej är nämd vid namn vilket vi inte valt att göra på http://www.arbetarklass.se. Vi väntar på dom i båda fallen innan vi publicerar mer öppen info om de båda nazisterna. Dock har en rasistisk blogg hängt ut den ena av dem med namn, personnummer och bild. Det kan bli åtal för förtal.

Vi sitter självklart på mera info om dem som vi inte kan publicera just nu pågrund av åtalsrisken för just förtal.


   
SvaraCitera

Jag är grymt förvånad, verkligen.


   
SvaraCitera

Egentligen är det skit samma men det blir ju lite intressant då det rör sig om nazister som ju föraktar perversiteter av olika slag. [cute]


   
SvaraCitera