Forumet - Ännu ett killproblem, oseriös eller inte?

Ännu ett killproblem, oseriös eller inte?

1027 0 19
Jag har ett litet problem, har inte fått något särskilt bra svar av någon. Försöker därför med er! [smile] Vill gärna ha en killes synpunkt på det hela också...

Den stora frågan innan förklaringen: Vad ska jag göra? Och vad vill han? Får inget svar..

Träffade en kille i mitten av november, han sa då att han var otroligt kär i mig. Han ville ha ett seriöst förhållande och han hade varit singel i ett halvår. Vi fortsatte träffas och jag fick rosor redan andra gången vi träffades, rätt gulligt [cute]
Vi tittade på film och pratade mest om honom, jag visste inte riktigt vad jag skulle säga om mig själv. Men vi tog upp gamla ex (han har barn med sitt ex) och mitt ex höll fortfarande på att skriva då... Vilket han blev svartsjuk över en kväll när vi gick på en fest tillsammans.
Hans kompisar märkte skillnad på honom, att han blev gladare sen han träffat mig. Han var inte diskret med om dom heller, han höll om mig och pussade på mig och allt sånt där gulligull.

Sedan efter ett tag så hör han av sig betydligt mindre. Han säger inte att han saknar mig eller att han tycker om mig, vilket han gjorde hela tiden förut.
Jag lät det gå en vecka och frågade sedan varför han varit så tyst och fick "mycket att göra och mycket att tänka på" till svar. Och liksom, det kan jag väl stå ut med? [smile]

När detta sedan fortsatte så frågade jag honom vad han egentligen ville och då svarade han "klart jag vill ha något seriöst, men jag är ju väldigt kåt av mig också.. Fast jag vet inte riktigt". Liksom, vart ville han komma med det?
Sa då att jag ville mer än att bara träffas och ha sex, vilket han också ville men inte ändring för det...

Nu idag så träffas vi bara för att ha sex, händer väl att han vill att jag ska sova över där ibland och så... Han är hur stram som helst på sms, men när vi väl träffas så håller han mig i handen och tar på mig och ja, ni vet lite gulligull där med. Och han fortsätter fråga ifall jag fortfarande har kontakt med mitt ex, vilket jag sagt till han flera gånger att jag inte har. Till och med hans inneboende kompis har tröttnat på hans snack om mitt ex tydligen.

SÅ HJÄLP MIG [cute] Vad tror ni att han vill? Jag är så sjukt förvirrad och har ingen vidare lust att fråga honom igen när jag bara för "vet inte.." till svar. Han måste ju tro att jag är sur hela dagarna och inte har nå annat att tänka på. Men jag är bara nyfiken..

Finns mer att berätta, men känner att inlägget blir långt.. Kan ju alltid spekulera lite först!
CarolineLin:

. Och liksom, det kan jag väl stå ut med?


skulle inte jag gjort :p

CarolineLin:

SÅ HJÄLP MIG


har inge svar :/, men tycker du ska säga som du känner till honom, diskutera med honom och inte ge dig förens du känner dig relativt nöjd.

kan också hända att ni kommer behöva snacka flera ggr om samma sak, för han kanske måste tänka efter första snacket.

Spana också in:

Eftersom du skriver så mycket med ditt ex känner han antagligen att du inte bryr dig lika mycket som han gör, vilket också förstärks av att du skriver till honom så sällan och då endast för att klaga på att han inte gör det. Förmodligen försöker han därför inte framstå som så "needy" när han skriver sms och håller tillbaka.
CarolineLin:

svarade han "klart jag vill ha något seriöst, men jag är ju väldigt kåt av mig också.. Fast jag vet inte riktigt"


om man går bara efter det låter det lite som att han vill ha ett seriöst förhållande med dig men samtidigt känner att han inte har fått leka av sig ordentligt och kanske inte är redo [smile]
CarolineLin:

Nu är det ju så att killar har sex först, faller sen. Eller sex först och dissar sen. Beror ju helt på hur viktigt det är för dom, och i det här fallet är det tydligen viktigt.


om vi nu ska "gå efter" fördomar så är det snarare så att du bör hålla fittan i styr o låta honom falla för dig först. annars ser han dig som fitta.