Forumet - Ännu mer råd behövs.

Ännu mer råd behövs.

2761 0 48
Vi är tre personer nu, samma besvär har vi och jag vet inte vart det började.

Personer vi varit med, haft sex med och personer som sover över här då och då osv blir inte smittade. Men vi 3 som bor/sover över i detta hus ofta har fått samma besvär och doktorn verkar inte ha någon aning.

Min lillasyster ligger värst till, hon har besvären över hela kroppen, jag har endast på min högra hand hittills och person nummer tre, min systers vän som i princip bor här har också överallt men mest på benen.

Vi har gått lite överallt, min syster har precis avslutat sin andra antibiotika kur på dalacine, en vecka senare så började hennes utslag igen, värre än något annat. (Jag antar att det inte är vad doktorn sa).

Min systers vän tog en annan väg, hon gick till en hudläkare som sa att hon har obalans i vitaminerna i kroppen och har haft det så länge så hon har utvecklat en stark överkänslighet till C-vitamin vilket har gett henne utslagen. (Men jag tvivlar på att vi alla har fått det).

Så nu så är detta på menyn för oss.
- Jag och min syster har bokad tid tillsammans med vår husläkare i januari.
- Jag tänker föra en kostdagbok och jämföra när det blir bättre och sämre.
- En hudläkare skall kollas upp för mig och min syster.

Det är värst att se på min syster, hon kan inte sova, hon kliar tills hon får blåmärken och rivmärken, det tär verkligen på en att se den man älskar mest i världen helt slut för att inget hjälper. Hennes eksemkräm har ingen verkan längre heller, vilket får mig att bli helt galen för hon lider verkligen.

Vad ska vi göra? Känns nästan som att man ska ta saker och ting i egna händer och börja självbehandla eller något för doktorns diagnoser stämmer inte.

Vilka speciallister ska man mer kontakta för jag orkar inte med att se min syster lida så mycket, jag tycker att de utslagen jag har över min hand är jobbiga som fan och jag kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det är för henne.

DSC01267.JPG

Matilda1988:

Jaha ni får väl fortsätta gå till olika läkare för utlåtande.


Violine:

ag och min syster har bokad tid tillsammans med vår husläkare i januari.


Det börjar bara kännas som att de aldrig kommer komma på vad felet är, min syster har haft sina besvär i flera månader nu. :/

Spana också in:

grodanboll_:

Vad är problemet? Vilka besvär har du? [shake]


Små små blåsor från helvetet, de har lite lite vätska i sig och när de spricker så bryter helvetet löst med klåda, de läker typ inte heller - har väldigt bra läkehud men inga av mina utslag har ännu försvunnit. Samma sak för min syster.

Inte smittsamt, ingen jag känner har fått detta förrutom vi 3 som är här oftast. Känns som att det är något i huset men varför skulle det då enbart sätta sig på min högra hand?

Matilda1988:

Var mer på, kräv en ordentlig utredning! Läkare gör alltid sitt bästa för att slippa ansvar...


Jo det kommer jag vara, men vi har inte tid fören om en månad och under den tiden tänkte jag att man kanske kan boka tid hos någon specialist, men jag är dålig på sådant.
Matilda1988:

Ok... Svårt. Men ni alla som har råkat ut för sjukdomen är nära släkt?


Nix, person nummer tre är min systers bästa vän som i princip bor här.

Min mamma som bor här fick liknande symptom när hon sov i min systers säng men det gick över på henne.

Jag själv har inte sovit i min systers säng... Ändå har jag börjat få precis likadana utslag som de första min syster fick.
mörknäs:

låter inte orimligt att det är något sånt. är ni städnazister eller drägg? hur ofta tvättas sängkläder och dylikt?


Radhus i förorten. ^_^

Jag byter väldigt ofta... Vill ju vara ren, brukar även duscha innan jag lägger mig så det är inte mycket skit som tas med ned till sängen. ^_^
Violine:

Jag byter väldigt ofta... Vill ju vara ren, brukar även duscha innan jag lägger mig så det är inte mycket skit som tas med ned till sängen. ^_^


då vet jag inte riktigt vad det kan tänkas bero på. ska kolla med någon som har större koll på diagnosering utifrån vaga beskrivningar så fort jag får möjlighet.