Forumet - Äntligen sommar!! Vad ska ni göra under sommaren?

Äntligen sommar!! Vad ska ni göra under sommaren?

8212 0 29

Spana också in:

Ska flytta till Sharm el Sheikh (Egypten) och försöka jobba med dator- och mobilreparation.
Styvfarsan är därifrån och har goda kontakter, bl.a. med karln som äger Apple Club vilket är flådigaste och mest centrala telefonbutiken i Naama Bay. Självklart ingen applecertifierad butik, men det spelar ö.h.t ingen roll där.

Är extremt billigt att bo där om man har lokala kontakter och slipper turistpriserna och man betalar ingen skatt på inkomsten. Arbeten med tekniska grejer som byta telefonskärmar och bygga datorer (vilket inte är svårt för fem öre när man är uppväxt med tangentbord och skruvmejsel i näven) räknas nästan som lyxarbete då folk knappt ens kan använda grejerna till fullo, så det är asbra inkomst när man väl får kunder, även med svenska mått mätt. Byte av en iphoneskärm kan man få 1200 för, räkna då bort kostnaden för inköp vilket är någon hundralapp beroende på hur bra kvalité det ska vara.
Blir väl till en början att försöka lära sig arabiska fort som fan då jag slarvat med språkpluggandet, men sen får jag väl se vad som är roligast. Vill ju väldigt gärna besöka en massa gamla tempel, köra cross i öknen, pröva allehanda droger (gärna alla tre samtidigt) med mera.
Kanske vore ett bra tillfälle att bli en duktig metallsmed också då industridetaljer förmodligen är ganska billigt där. Har alltid velat smida mitt eget svärd Skadeglädje
Fara till Israel kanske kunde vara spännande också då det är så nära (även om jag innerligt hatar staten som institution), men föreligger väl en smärre risk att bli stenad om mina bekanta i Sharm och Kairo får reda på att jag varit där.
Dom är nämligen stenhårda judehatare Galen