Forumet - Är alla biesexuella?

Är alla biesexuella?

347 0 22
Det finns flera myter om varför en del blir homo/biesexuella.

En myt säger att innan du föddes så skulle du bli en kvinna men blev man, till exempel, och att det är fel på doftkötlarna.

Men en myt som jag har blivit intresserad av är att flera har åsikter om att alla är biesexuella, ska jag dra en känd person som tror det. är Magnus Betnér som sagt det i en intervju (som du kanske kan googla till, orkar inte göra det)

är det sant eller är det bara bullshit?

(Kan notera att jag själv är osäker på min sexuallitet)

Min stavning är inte perfekt alla gånger.

Spana också in:

eftersom att det finns personer som endast attraheras av sitt eget kön så vore det märkligt ifall det inte finns folk som attraherades av motsatt kön eller? Jag kan tänka mig att göra något med en tjej, men attrationen finns inte där på samma sätt som med en kille (kan ju vara samhälle och uppfostran visserligen). Snarare så att handlingen skulle vara upphetsande, eftsom att sex är skönt oavsett vilket kön den man är med är.
Det är bara bullshit. Jag tror att man kan bli attraherad av vad/vem som helst om man släpper på sina spärrar, det är det homosexuella och bisexuella (och peddos, nekrofiler m.m) har gjort. De flesta som är sådär har också blivit påverkade till det när dom var små, t.ex känt någon som är icke-heterosexuell (vad det än må vara), blivit uppfostrade att man inte behöver några gränser osv... det är därför en del blir kära i apor, hundar, barn, osv... Det är min teori, orkar inte förklara mer ingående. [y][y]
Vissa människor anser att bisexualitet handlar om att man blir kär i personer oavsett kön. Vissa anser istället att bisexualitet handlar om att tända sexuellt på både män och kvinnor. Andra anser att alla är bisexuella, eller att bisexualitet inte ens finns. Kort sagt: begreppet är luddigt, åsikterna många och förvirringen stor.
svartarosen:

Jag vet iaf att de flesta är bisexuella. Visst, det finns vissa som är lite förvirrade/sjuka i sin läggning som tror dom e hetero eller så är de bara rädda och vågar inte erkänna det, vanligt bland killar, men de bevisar bara att dom egentligen vill ha snopp.


Anser du att alla är bisexuella eller bara dom flesta? :s Förstod inte.