Forumet - Är alla killar svin?

Är alla killar svin?

3825 0 50
Ja, är de det? Eller har de flesta bara en tendens att bli det när de är fulla?

Hur är det med att vara full och bli "sitt riktiga jag", eller säga saker man "egentligen vill säga" då? Antar att det gäller både killar och tjejer här, eller finns det någon skillnad?

Discuss.
honolulu:

Hur är det med att vara full och bli "sitt riktiga jag", eller säga saker man "egentligen vill säga" då? Antar att det gäller både killar och tjejer här, eller finns det någon skillnad?


hmm, vet inte, säger nog ibland saker när jag är full som jag ej menar, tror jag... fast oftast menar jag det nog

vet dock 1 kille som ljuger som satan när han är full

Spana också in:

honolulu:

Hur är det med att vara full och bli "sitt riktiga jag", eller säga saker man "egentligen vill säga" då?


Äh nej, det där är en knasmyt. Jag tror ingen hittar sig själv genom långsam leverförgiftning och det mesta man säger när man är dyngfull så ångrar man dagen därpå. Jag kan inte tala för alla killar och tjejer i världen, men tekniskt sett bör väl testosteron göra killar lite knasiga i bollen och under alkoholpåverkan kan mesar bli machosnubbar och idioter.

Usch, på tal om detta träffade jag precis mitt ex. Har aldrig sett honom så berusad någonsin. Hoppas att han ångrar vad han försökte göra imorgon, typ. Etcetera, etcetera.
Det är ett ganska känt faktum att det finns två typer av fyllon oavsett kön: dom som blir elaka, dryga och arroganta, samt dom som blir översnälla och älskar allt och alla. Jag har erfarenhet av båda, även om den förstnämnda är den jag har mest erfarenhet av (är den kanske vanligast?)

Sen är det också ett ganska känt faktum att dom flesta killar är svin, fulla eller ej.

[ops]
Folk beter sig på de sätt som de är uppfostrade till och vana vid att bli socialt belönade på att bete sig. Tror det blir ännu starkare vid berusning när sociala spärrar och omdöme försvagas. Jag beter mig mycket grabbigare när jag är berusad än när jag är nykter, tror de flesta killar funkar likadant (precis som att de flesta tjejer beter sig mer brudigt på fyllan). Vi lever i ett samhälle där vi fostras till att ta vissa roller utifrån bland annat vårt kön, sånt skapar vissa beteendemönster.
honolulu:

Och du är... "man". Hit me with your best shot, bidra med något.


Jag är av manligt kön i alla fall. Har aldrig påstått att jag vill vara en man och finner det inte förolämpande att klassas som omanlig eller "man" (dvs att någon drygare sig och ska vara sarkastiskt om saken på det mest icke-originella sättet och använda citationstecken)

Jag vet inte om resonerar likadant med din egna könsroll. Men om du är av kvinnligt kön så är det ett handikapp i samhället. Så är det. Säger inte att jag gillar det men så är det.

Vad exakt ska jag bidra med? Det finns inget att diskutera för utom det som diskuteras i alla kommersiella chick-flicks, alla värdelösa FOX-serier eller andra massmediala påhitt. "Är alla killar svin?" Vadå är det årets debatt nu eller? Nytt och spännande ämne wowowowow heja cosmopolitan och veckorevyn!!!