Forumet - Är denna generation verkligen så dålig?

Är denna generation verkligen så dålig?

792 0 29

Spana också in:

Det är bättre nu idag på många sätt t.ex angående jämställdhet, olika levnadsvillkor helt enkelt så jag skulle säga att idag är samhället bättre än vad det var förr på vissa punkter men individen(Vår yngre generation) mår sämre, självmordsantal ökar , mobbning blir grovare, självskadebeteende förekom nästan inte förr. Det skulle dock vart skönt o leva förut då ingen brydde sig särskilt mycket och det inte var lika strikt som det är nu idag med tanke på vad man får och inte får göra
Det beror på vad som defineras som "bra" samt din personliga erfarenhet! Allt är inte bra eller dåligt. Personligen så tycker jag inte om den fördummade tonårskulturen med stort fokus på droger och alcohol med för lite kunskap om konsikvenser. Nu är detta inte specielt nytt men jag skulle föredra att umgås med "gammelrika" tonåringar som man kan diskutera lite mer med, men det är jag. (please don't hate)

När det kommer till "bättre förr" så tycker jag att det finns för och nackdelar med Idag, och tycker att det är viktigare att sträva mot en förbättring än att minnas det som varit.