Forumet - Är denna moderator verkligen lämpad för Ungdomar.se?

Är denna moderator verkligen lämpad för Ungdomar.se?

2306 0 39

Spana också in:

Budolicious:

Men du började [no-no]


Vad fan snackar du om? Jag vill ha en förklaring till ditt otroligt omogna beteende på UM. Vilket du inte ville ge i mitt PM till dig.

PM från mig:

---- Chryseus skrev (2010-08-18 19:34:48) ----

Finns det något du vill säga till mig så kan du åtminstone göra det som en man och skriva det här och nu. Det är otroligt barnsligt utav dig att bete dig på det sättet du gör.

Om du inte tål mina åsikter, fine, jag tål inte dina heller. Vi har någonting gemensamt. Men jag är inte som en böld i röven på dig för det.

Sen vet jag inte riktigt varför du tar illa upp av en så pass harmlös diskussion om att jag vill ha skärpta och hårdare straff för grova brottslingar. Oavsett deras psykiska status. Vilken tå trampade jag på?

----------------------------------------------------------
Svaret

Från: Budolicious
I dag 19:40

Seriöst, jag orkar inte.
Jag har ett /ignore på dig nu som jag inte tänker bryta mot igen.

----------------------------------------------------------

Men i din värld förtjänar man förolämpningar som bilden ovan visar för att man anser att svenska straffskalor är slappa?

Budolicious:

Gillar att du inte fick med din föregående post i den tråden.


Vad? En bild på en rolig snubbe som vill fajjtas lite?[shake] Tog du illa upp?
Stringburka:

Kan inte direkt agera då jag vill minnas att det sagts att moderatorer inte ska moderera varandra utan att det ska skötas uppifrån U:na.


Nu talar du i nattmössan! Det är klart moderatorer får moderera varandra! Däremot så bör man ta kontakt med U om man är osäker eller om det är en tvist som inte tycks kunna lösas.

OnT: Det var inte ett så lämpligt uttalande, men ingenting som är värt att avsätta någon för - så länge det inte händer upprepade gånger. Anmäl dock gärna posten istället för att skapa en tråd om det, så tas det om hand av utav en moderator.