Forumet - är denna värd uttseendefixerad

är denna värd uttseendefixerad

802 0 26
asså dan är denna jävla värden ittseende fixerad jag kan förfan infe le utan att bli tvär ful på bild eller aa vissa då? .. är de normalt att alla  inte är nöjda med sitt uttsseende när du är i tonåren ?  va ni också sånna när ni va typ 17? o de blir förfan ännuvärre när jag typ skelar med mina fucking ögon!!

Spana också in:


Danne_cars:
vadå stava? jag kan visst stava men jag skriver på en Ipad som är gjort på en touchskärm alla andra skriver på datorer med tagentbord
Jag har skrivit de allra flesta av mina trådar på min mobil, med touchskärm, och små knappar. Har knappt några stavfel, eller grammatikfel för den delen, vilket du har väldigt gott om.

Ett tips kan vara att kolla igenom det du skrivit innan du postar det, om du vill bli tagen på allvar, och i vissa fall även bli förstådd...
Danne_cars:
vadå stava?
Stor bokstav, mellanrum och punkt. Regler man lär sig i 2:an på lågstadiet.

applekakanshaj2:
Jag tycker det är lagom ironiskt, när stavar jag fel?
Varför utföra sådana typer av handlingar då?
Jag kan inte ordagrant nämna någon särskild tråd, dock har jag med egna ögon sett dig göra stavfel. Det må inte vara ett starkt argument men jag har åtminstone fått en inblick i det jag sett och med det tycker jag inte att du har rätt att gnälla på någon annan över sådant du själv inte är kapabel till, fastän du använder en korrekt stavning i de flesta situationer.

Cobrak:
Varför utföra sådana typer av handlingar då?
För att jag vill, kan och tycker att det är kul.

Alla gör vi stavfel, tills vi lär oss hur man skriver korrekt. Jag gör i alla fall extremt mycket färre fel än honom.
Cobrak: Jag kan inte ordagrant nämna någon särskild tråd
Nej, precis, det är för att det händer mycket sällan. Jag kan säga en specifik tråd som danne har stavat fel i, och eller gjort något fel grammatisk... Alla!


applekakanshaj2: Jag tycker det är lagom ironiskt...
...för att få utföra sådana handlingar.

Där tänkte du fel. Eller du förstod i alla fall inte vad jag menade.