Forumet - Är det automagiskt otrohet att vara i kontakt med någon annans kön om man är del av ett monogamt förhållande?

Är det automagiskt otrohet att vara i kontakt med någon annans kön om man är del av ett monogamt förhållande?

1614 0 20
Scenario: Du är i ett monogamt förhållande. En person på ditt jobb kommer fram till dig och frågar om denne får raka dig. Du följer av någon med denna person hem samma dag, varav denna rakar ditt underliv för att sedan skicka hem dig. Inget sexuellt hände(eller det kanske är en definitionsfråga). Eftersom det hände direkt efter jobbet hade du inte chans att ha någon slags diskussion om saken med din partner men du har valet efteråt att antingen berätta eller inte berätta om upplevelsen. Frågan är dock: var du otrogen? Hur resonerar du? Berättar du om händelsen för din partner?

Inspirationskälla: http://www.imdb.com/title/tt2524674/?ref_=nv_sr_1

Spana också in:


Exner:
Om man avstår från att berätta det, eftersom man vet att den andra skulle tycka att det vore otrohet, är man otrogen.
Om man enbart avstår från att berätta för att undvika en konflikt, utan att kunna avgöra vad partnern skulle klassa det som, är det otrohet då?

Om man avstår från att berätta om ett mycket oskyldigare möte som inte hade kunnat klassas som otrohet, kan det komma att räknas som otrohet på grund av lögnen?

Var går gränsen för lögnen som leder till otrohet?

Fingerprints: Varför skulle någon vilja raka mitt underliv :(
visst blir du sugen på att se filmen som agerade inspirationskälla?

Z0dd:
Man bestämmer väl själv när det ska hända eller om det ska hända?
lade till "samma dag" i det ursprungliga inlägget för att vara mer tydlig, det sker alltså efter samma arbetsdag som förfrågan och är inget man tänker en längre tid på. men det är definitivt ett beslut man tar.