Forumet - Är det bara jag som är osäker?

Är det bara jag som är osäker?

629 0 17
Hej. Jag känner mig så jävla mesig nu när jag är i ett förhållande. Jag blir osäker på allt och har svårt att tro att min pojkvän vill ha mig. Jag blir osäker för minsta lilla. Då menar jag tex. när han messar med någon tjej. Jag märkte att han chattade med en tjej som han hatar men sen verkade han skratta åt det hon skrev.. Varför snackar han om att han hatar någon och ändå pratar med personen? Och han säger att han är ärlig och han säger att han inte litar på någon och han säger att han inte litar på mig. Jag tror inte heller att han litar på mig. Han skämtade en gång om att han vill vara singel. Och jag ser inte det roliga i att skämta om det? Det kanske bara är jag som är naiv? Hans kompis sa även att min pojkvän tröttnar lätt på förhållanden så det är därför jag reagerar som jag gör när han skämtar om att han vill vara singel.
Loekring:

Hans kompis sa även att min pojkvän tröttnar lätt på förhållanden så det är därför jag reagerar som jag gör när han skämtar om att han vill vara singel.


Han kanske bara leker med dig?[sad] Det behöver absolut inte vara så bara för att han lätt tröttnar på förhållanden. Antar att det beror på vem det är han är tillsammans med ..Förstår faktiskt inte varför han skämtar om nåt sånt, om han nu verkligen vill ha nåt seriöst med dig.

Hur kan han vara med dig om han inte litar på dig, undrar jag..

Spana också in:

skitliv:

Förstår faktiskt inte varför han skämtar om nåt sånt, om han nu verkligen vill ha nåt seriöst med dig.

Hur kan han vara med dig om han inte litar på dig, undrar jag..


Nej, jag förstår inte heller det. Jag till honom att jag inte tyckte att han skämtade om det. Han skrattade bara och sa att han skämtade. Jepp.

Jag vet inte, han kanske inte alls har några känslor för mig men vill ha någon bara för att han känner sig ensam eller något? Ingen aning. Önskar att man kunde veta vad som försigår i hans huvud.
Harpyja:

Svartsjuka är aldrig bra. Du kan ju tvinga dig till att lita på honom och slå bort tankarna.


Jo, jag försöker hela tiden inte tänka på det.. men sen så vips kommer det tillbaka. Som en jävla ond cirkel eller något. Dessutom är jag sån som oftast är uttråkad och inte vet vad jag ska göra så därför blir det för många tankar.
Loekring:

Dessutom är jag sån som oftast är uttråkad och inte vet vad jag ska göra så därför blir det för många tankar.


Vet hur det är. Träna upp dig med att sluta tänka. Det fungerade för mig fast det kommer iofs dåliga sidor med det också så det knske inte är så bra i alla fall.


...Läs böcker i mängder.