Aviseringar
Rensa alla

Är det bra eller blir det sexuellt ofredande?


Ämnesstartare

Jag gillar en tjej väldigt mycket och jag skulle vilja ge henne nått som avslöjar mina känslor för henne i julklapp. Så vad är egentligen accepterat att ge i present till någon man tycker väldigt mycket om? För först tänkte jag ge henne en väldigt söt rosa dildo som jag har spanat in i en butik med juldoftande massageolja till. Men när jag tänker efter så vet jag inte hur hon skulle reagera av det, alla är nog olika. Men hur skulle ni som är tjejer här reagera om ni fick en dildo från en kille som ni tycker är söt och trevlig?


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

Friendzone eller anmälan. Glad


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

skulle tycka han var skit läbbig


   
SvaraCitera

Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att ge en dildo till en tjej jag gillar. Gör det om det känns rätt!


   
SvaraCitera

Nja, jag hade nog tänkt mig att ge någonting annat i julklapp än det... Hursomhelst, om så blir fallet, så skriv att det är en väldigt privat klapp. Så att man inte öppnar den tillsammans under granen med släkten. Det kanske ter sig olämpligt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nej, man ger inte bara bort en dildo till någon man tycker är söt och trevlig. Har ni däremot inlett ett seriöst förhållande och kanske tom bor ihop så är det naturligtvis helt ok men inte bara till någon man gillar så där i största allmänhet. Jag skulle i vart fall inte göra det.


   
SvaraCitera
time
 time

Nej, skulle inte uppskatta det, dels för att det är obehagligt om man inte känner varandra väldigt väl, dels för att om man inte känner någon så väl att man vet vad de gillar sexuellt så har man ingen aning om vad den personen skulle vilja ha för sexleksak. Men framförallt den första anledningen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

even better:


   
SvaraCitera

En nära kompis? absolut. 

Annars. Nej föfan. Ganska kusligt faktiskt.


   
SvaraCitera