Forumet - Är det fel av mig att bli sur p.g.a. det här?

Är det fel av mig att bli sur p.g.a. det här?

2521 0 105
Min kompis stör mig som fan. Jag hoppas att hon inte läser det här, men jag tror inte att hon är medlem här. Eller att nån av dom jag kommer skriva om är det. Fast jag vet ju inte,
Jag vill inte nämna några namn här.

Men iaf,jag brukar vara med en kille i skolan som kalla X här. En dag får jag reada på att hon snackat med honom på bdb, hon har alltså sökt på honom för hon vet vilken stad han bor i och vad han heter. Och hon frågade honom om det va rätt X och lite sånt. Inte så farligt kanske men ändå. Och nu har hon fått tag på hans nummer genom en kompis som dom har gemensam. Och smsar skitmycket, och det spelar inte så stor roll för mig.

Men en annan kille, som hon vet gillar mig och hon vet att jag gillar honom. Han får heta Y här.Nu började hon skriva till honom på bdb också. Hon har allts letat reda på honom där också. Jag fattar inte varför.

Jag frågade henne varför hon började skriva till Y, hon svarade typ att hon ville se vem han va. Och det är kul att prata med lite nytt folk. Men måste hon prata med just honom?
Han säger att han inte vill prata med henne, och att det är mig han gillar och så men det stör mig att hon alltid letar reda på dom på bdb och ska prata.

Hon blir även skitsur när jag är med nån annan än henne, men hon är ju min ända kompis så jag måste träffa andra ju. Och hon har ju så mycket kompisar och hon skulle bli skitsur om jag pratade med nån av dom.

Hon säger även tt Y inte alls gillar mig, att han bara ljuger. Men varför är det så omöjligt att nån gillar mig?

Är det så fel att bli sur? Jag säger till henne att jag inte blir det, men det är lite irriterande att hon ska snacka med dom. Speciellt med Y.

Det känns som hon inte vill att jag ska ha några kompisar förutom henne.
namnlös:

Jag hoppas att hon inte läser det här, men jag tror inte att hon är medlem här.


Jo det är jag, din röv. Ring så pratar vi om det istället, är du snäll [tired]
Förstår inte varför du inte känner att du kan prata med mig om det, utstrålar jag verkligen ett sånt oförstående att du inte tror att jag skulle förstå. Ledsen blir jag, då har jag misslyckats [sad]

Spana också in:

Dead Art:

Jo det är jag, din röv. Ring så pratar vi om det istället, är du snäll
Förstår inte varför du inte känner att du kan prata med mig om det, utstrålar jag verkligen ett sånt oförstående att du inte tror att jag skulle förstå. Ledsen blir jag, då har jag misslyckats


HAHAHAHHAHAHAH
namnlös:

Jag vet, men varför försöka förstöra för mig? Varför bli sur för att jag vill ha flera komisar än henne. Liksom hon letar reda på dom bara för att det är dom jag är med. Det är inte en slump att det är dom hon börjar prata med.


jag skulle sluta umgås med en sådan människa
isola:

Hon vill väl lära känna honom, ifall han blir en del utav ditt liv så måste de ju ändå träffas ibland.


Jo men varför försöka så himla mycket. Liksom, orka söka på bdb efter honom. Hon skulle bli skitarg om jag gjorde så. Och hon blev skitsur på sin kompis som blev kompis med några av hennes kompisar på facebook. Men hon själv får göra så. Det är konstigt tycker jag,