Forumet - Är det fel av mig att inte gilla bögar?

Är det fel av mig att inte gilla bögar?

5364 0 131

Spana också in:

S3ON:

Hur beter du dig mot honom då? Är ni taskiga mot honom?


Nej, jag beter mig normalt fast jag känner honom inte så bra, mina kompisar brukar inte heller vara taskiga fast vissa snackar skit om honom bakom ryggen och en gång på haha du skulle ha sett hans min så petade min kompis honom på röven med en innebandyklubba. haha du skulle ha sett hans min

qazedctgb:

varför?
varför är det äckligt att han är sig själv?
varför är det äckligt att han är feminin så länge han inte tvingar sin femininitet på dig?


Vet inte, har aldrig tänkt på varför...
qazedctgb:

varför bryr du dig om sexualliteten på folk du själv inte är intresserad av? varför ägnar du dom så mycket av din tid så du skriver trådar på um om det?


Jag undrade bara om det är ok att tycka så. Jag hade en diskussion med 2 tjejkompisar idag det var därför jag undrade....
Ja, det är fel. Om min vän visat sig vara homosexuell hade jag knappast "separerat" från honom/henne. Att inte "gilla" homosexuella är början på homofobi.

Med att säga att du inte "gillar" homosexuella menar du att de är lägre människor än du själv, och med det att de har rätt att klankas på av dig och andra som inte gillar homosexuella.

Varning: Detta kanske är för djupt för dig. [smile]
svårt att säga, vill ju inte att du fake:ar dig till ett gillande. då är vi påväg mot ett fake:at samhälle (vilket jag tycker vi har redan till stor del).

finn orsaken! det är mycket svårare, men på något sätt så kanske varje människa borde söka efter orsaken till just sina negativa känslor. inte vara rädd för att man känner på ett visst sätt utan utforska det istället.