Forumet - är det gynnsamt att va' så jävla exkluderande??

är det gynnsamt att va' så jävla exkluderande??

1448 1 60
så fort jag besöker tråden "kan du tänka dig en partner som...", så börjar jag fundera på huruvida folk skojar, eller om det bara är jag som är en desperat jävel och accepterar mer än snittet. har ni principer som ni håller stenhårt på vad gäller partners, eller är ni mer flexibla vad gäller krav och preferenser? 

några exempel på vad folk svarat nej på:
"någon som inte duschar varje dag?"
"som kliver upp i sömnen och gör konstiga grejer som liknar ritualer?"
"nån som skriver till alla sina vänner på facebook att gilla hens profilbild"
"nån som pratar med sin mamma mellan 19 och 20 varje dag"
"nån som alltid har samma underkläder i två dagar"
"ofta blir orolig för småsaker"
"som har vänt på dygnet"

enligt mig är ovanstående grejer som man enligt mig bör kunna ha överseende med, om man i övrigt trivs med personen i fråga. är jag ensam med att tycka så, eller ställer folk i allmänhet orimligt höga krav på eventuella partners? 

bonusfråga: ni som ställer dylika krav, har ni någonsin haft en partner som ni varit nöjda med?

Spana också in:


Jungman: Har aldrig haft någon partner och inte heller har jag alltför vansinniga krav, men skulle nog ha lite svårt med den där gilla profilbildsgrejen från dina exempel
ja alltså, det är ju ett rätt underligt beteende, det håller jag med om. men knappast som att det gör en person oälskbar? är väl bara säga "vad fan pysslaru med jävla bög!" och sen låta det vara, inte som det skadar relationen?
är ganska extremnoga vad det gäller hygien, så det har min partner fått ta till sig och kommer att få leva med. men jag är ju med honom i alla lägen numera. 

i början av relationen "skulle du kunna vara tillsammans med mig om jag slog dig?" "nej aldrig i livet, jag skulle aldrig tåla/tillåta det"

nu: "ehhhhhhhhhhh............" för han är mitt liv.

så jag antar att många av sakerna ovan är saker som man på förhand kan säga, men detta är ju saker man faktiskt inte alltid vet i inledandet av en relation = kanske är så och man accepterar det

kook: så jag antar att många av sakerna ovan är saker som man på förhand kan säga, men detta är ju saker man faktiskt inte alltid vet i inledandet av en relation = kanske är så och man accepterar det
det är väl lite det jag menar. för min del är det viktigaste med en relation att den får mig att må bra, så jag tror man har rätt mycket att vinna på att inte rata människor till följd av fördomar eller tramsiga principer. 

subhuman girl:
det är väl lite det jag menar. för min del är det viktigaste med en relation att den får mig att må bra, så jag tror man har rätt mycket att vinna på att inte rata människor till följd av fördomar eller tramsiga principer. 
ah precis. känns som en väldigt ytlig karaktär typ. har stört mig på så sjukt mycket med min partner, men jag kan inte föreställa mig ett liv utan honom. neva eva