Forumet - ÄR DET HÄR CANCER????????

ÄR DET HÄR CANCER????????

1276 1 24

Spana också in:

Gå till en läkare, förslagsvis? Om du baserar ditt beslut att fortsätta sola (som för övrigt ger dig en onaturlig, motbjudande fjortisnyans, speciellt mitt i vintern, och ökar cancerrisken rejält även i de bästa fall) på att någon på Internet säger sig ha ett liknande märke är du ju bara efterbliven. (Vilket i och för sig antyds av dit "speciella" språkbruk också...)

Blivande_japan:

Pigmentfläckar har väl ingenting med cancer att göra?


De kan ha ganska mycket med hudcancer att göra. Har du märken på huden som ändras i färg och storlek ska du genast uppsöka läkare.
Blivande_japan:

Pigmentfläckar har väl ingenting med cancer att göra? [crazy] Men ah, den där inställningen kan ju deklas av människor med cancer.


Är inte så insatt i om det kan ge cancer eller inte. Men vet att fläckar som förändras bör kollas upp. [no-no]

Tänker mer på tankesättet - "Oj.. vad är det här för fläck'? Shit tänk om det kanske är cancer??!?! Då kanske jag inte borde sola solarim... Äsch, det är säkert inte cancer. Jag fortsätter sola solarium ändå så att jag är snygg den här veckan" [chocked]

Människor tänker för lite på sin framtid :(
verynice:

och dör ung än lever ett "strängare" fulare tråkigare liv och dör gammal


Jag tycker också att man ska leva för stunden, men inte med saker som kan göra så att man kan få cancer mellan 30-40, jag vill ha barn och vill se dem växa upp.

Och jag tycker inte att livet blir så mycket strängare eller tråkigare av att kolla upp en pigmentförändring för säkerhetens skull.