Aviseringar
Rensa alla

Är det kört med min längd?


Ämnesstartare

Tjena, det är aå att jag mår jättedåligt över min längd (172cm) speciellt när alla andra grabbar i klassen är kring 180cm, jag är 17 år och de flesta på mammas sida av familjen är ”korta” mamma är 161 och morfar ca 170. Pappa är kring 179 och farfar 182. Jag kom in i puberteten kring 13. Min pappa var 174cm när han var i min ålder. Jag har sen 1 år tillbaka haft skäggväxt, mycket hår på benen mm, detta gör mig nojig att jag Har växt klart. Tror ni det är kört eller har jag nån cm till? 🙂


   
Citera
Ämnesetiketter

172cm är ju den bästa längden Tardig


   
SvaraCitera

Klackskor säger jag. 


   
SvaraCitera
Listus

Ja, så himla mycket mer växer du nog inte. Tror nog att du blir kortare än din pappa. Dock är vi inga experter här, men med tanke på att du redan är 17 så är det mest logiskt iaf.


   
SvaraCitera

Det mest logiska är nog att du inte kommer växa så mycket mera då du är 17 år. Du är ju inte så himla kortare än dom andra killarna. Men om du tänker på att tjejer inte kommer gilla dig pga det så har du fel då det finns många tjejer som inte bryr sig alls om din längd. Eller aa iallafall inte om du är bara några cm mindre.


   
SvaraCitera

Är 14 och 184, det är intr så roligt att vara jätte lång ihäller, har också knappt kommit in i puberteten så mycket så blir typ 199. Jag tycker att 170-180 är en bra längd! 


   
SvaraCitera

170-180 är helt perfekt längd. Om du är rädd för vad andra ska tycka så borde du bara strunta i det. De flesta tjejerna bryr sig inte i slutändan. Du är fin precis som du är oavsett längd!


   
SvaraCitera

Fyller snart 16 och är bara 173 cm, LOL


   
SvaraCitera
Zsasz

172 är inte överdrivet kort, visst, lite kortare än medellängden i Sverige, men det är en helt okey längd. Plus att du kommer ha mer plats med benen om du flyger, vilket aldrig är fel.


   
SvaraCitera