Forumet - Är det mänskligt att gråta till det här?

Är det mänskligt att gråta till det här?

1307 0 12
elise999: Blir förvirrad, manga gör mig förvirrad. All sorts serietidnings liknande får allt bara att gå runt i huvudet På mig och jag blir nästan yr. Nej tacka vet jag riktiga böcker!
Skrift är en svårare konstart att behärska. Den atmosfäriska stämningen blir betydligt grumligare när bild inte är medvarande som ett kompliment. Känslouttryck är svårare att fånga upp, särskilt som de är spontana.

Med det sagt, gav du den ens ett försök?

Spana också in:


Vehnk: Sätt på en sorgsen ton och läs denna sedan. Musik och musik allene är något jag finnerarrow-10x10.png svårt att gråta till om man inte har något att relatera till i form av annat medialt uttryck. Som en sorgsen scen i någon film.

Mkt beror på hur emotionellt det låter också samt hur musiken framförs med sång texten. ju bättre och mer levande ljudbild mer och starkare intryck gör musiken på en :) Klart texten måste va relevant :) 

Vehnk: Skrift är en svårare konstart att behärska. Den atmosfäriska stämningen blir betydligt grumligare när bild inte är medvarande som ett kompliment. Känslouttryck är svårare att fånga upp, särskilt som de är spontana.

Med det sagt, gav du den ens ett försök?
Ja det gjorde jag. Men hade otroligt svårt att förstå den då jag blir så förvirrad.och vet inte vad jag ska.läsa först.och så. Har alltid varit så,.men jag läste hela.

elise999: Ja det gjorde jag. Men hade otroligt svårt att förstå den då jag blir så förvirrad.och vet inte vad jag ska.läsa först.och så. Har alltid varit så,.men jag läste hela.
Bör väl sägas att de mesta manga läses från höger -> vänster. Tvärtom mot vad vi gör.

stereo total: hemsidan slutar funka efter sida 3 för mig
Prova någon av dessa då.
http://www.mangahere.com/manga/forever_honey/

http://manga.animea.net/forever-honey-chapter-1(oneshot).html