Forumet - Är det meningen att jag ska avvisa alla som jag inte är kär i?

Är det meningen att jag ska avvisa alla som jag inte är kär i?

765 0 5
Jag vet att onlineförhållanden inte betyder någonting, åtminstone inte i mitt fall, men se det som ett tankeexperiment.

Jag tänkte att jag behövde sänka min standard, för annars är jag inte egentligen en incel, så jag bestämde mig för att vara i ett förhållande med någon som jag inte är intresserad av över huvud taget. Hon frågade mig om jag egentligen gillar henne. Jag ljuger aldrig; jag är ärlig. Så jag sade, kanske inte. Sedan frågade hon mig varför jag ville vara i ett förhållande med henne.

Så vad fan, får jag bara vara i förhållande med folk som jag egentligen "gillar"? Varför? Det finns bara en person som jag egentligen gillar, och hon har avvisat mig. Så vad då, är det menat att jag ska vänta på att hon ändrar sig? Vänta hela mitt liv? Dö? För jag kommer aldrig komma över henne, eller hur? Så vad fan.
Ett förhållande kräver ömsesidig vilja och dragning och är uppbyggt på förtroende från båda parter.

Att vara ihop med någon man inte längre älskar är vanligt, men det som håller ihop sådana förhållanden är ens historia och relation på andra nivåer. Man har blivit varandras bästa vänner. 

Att man skulle bli ihop med någon man inte gillar låter bara underligt. Det brukar och ska vara grunden till att man blir ihop från början. Att vara med en person du inte gillar är inget du borde vilja.

I ditt fall låter det mest som att du vill vara ihop med någon bara "för att", eller för att sluta vara incel. Det är fel sätt att se det. Eller om du verkligen vill vara i ett förhållande så finns det bättre sätt.

Det vanligaste och enklaste sättet är att helt enkelt hålla ögonen öppna, aktivt leta efter möjlig partner. Hittar du någon potentiell så lär du känna den, uppskatta personens egenskaper och ge personligheten en chans. Har du lite tålamod kommer du till slut att hitta den rätta, eller en på vägen, vilket även är ett framsteg.

Spana också in: