Aviseringar
Rensa alla

är det någon som testat nootropics?


olof18
Ämnesstartare

player one:

vad har du beställt?

förlåt för sent reply har inte varit här på ett bra tag då jag blev av med min inlogning.
Anyways det jag beställde var deras Alphabrain stacker och det gav mig den energi och motivation jag behövde utan några biverkningar. Har slutat ta det nu och är förvånad att det inte var beroende framkallande som andra droger brukar vara. Lyssnade på det du rekommenderade och börjat träna också så känner mig överlag mycket bättre så det har inte endast att göra med nootropics utan det hjälpte mig som du skrev att prestera och motivera mig att ta tag i mig själv. Har läst lite om Phenylracetam har du någon erfarenhet när det kommer till just den nootropicen? Tänkte nämligen prova den


   
SvaraCitera

irR2iexogqFeS.gif

Buy my shit


   
SvaraCitera

olof18:

förlåt för sent reply har inte varit här på ett bra tag då jag blev av med min inlogning.
Anyways det jag beställde var deras Alphabrain stacker och det gav mig den energi och motivation jag behövde utan några biverkningar. Har slutat ta det nu och är förvånad att det inte var beroende framkallande som andra droger brukar vara. Lyssnade på det du rekommenderade och börjat träna också så känner mig överlag mycket bättre så det har inte endast att göra med nootropics utan det hjälpte mig som du skrev att prestera och motivera mig att ta tag i mig själv. Har läst lite om Phenylracetam har du någon erfarenhet när det kommer till just den nootropicen? Tänkte nämligen prova den

racetamer är väl rätt välbeprövat, men det är inget som jag pysslat med än. det rekommenderas att ta dem med kolintillskott, så det är väl bara att du googlar "phenylracetam choline" och kollar upp någon beprövad dos/ratio och testar. racetamer är väl i regel inget problem i tullen heller, så det är väl bara att köra, tänker jag.


   
SvaraCitera

Det är första gången som jag testar Nootropics, så jag har ingen direkt erfarenhet kring detta.

Detta är min dagsdos av "Alpha Brain" som jag tar 1 ggr om dagen, vid morgonen/förmiddag på tom mage:
Noopept: 10 mg
Vitamin B6: 10 mg
Caffeine: 100 mg
L-Theanine: 150 mg
L-Dopa: 200 mg
CDP Choline: 200 mg
Acetyl-L-Carnitine: 800 mg

Jag har tagit detta nu i nästan två veckor. Dock så har jag inte tagit det varje dag, utan ibland varannan dag, men nu har jag börjat med att ha det som rutin att ta det varje dag ändå oavsett jag ska studera eller inte, så jag kommer att ha ett regelbundet bruk.

De första två dagarna jag började med detta så kände jag genast en stor skillnad direkt efter jag hade tagit dosen. Redan en kvart efter att jag hade tagit den första dosen så kände jag ett mycket ökat fokus och motivationen var stor som aldrig förr! Koffeineffekten kändes efter ett tag, men det var inte den där "speedade kicken" som när man dricker starkt eller mycket kaffe eftersom L-theaninet tog bort den eggen. Jag som dricker mycket grönt té sedan tidigare samt har druckit kaffe innan vet exakt av erfarenhet hur det känns när man jämför dessa två. Så, jag kunde konstatera direkt att även om jag hade tagit koffein så hade den inte samma direkta "slagkraft" vilket jag tycker är jobbigt... detta var tack vare att jag tog L-theanin samtidigt. Det gjorde att jag fick ett mer "jämnt och lugnt" rus, alltså att jag fick de positiva effekterna av koffeinet men utan att bli "speedad", ungefär som när man dricker starkt grönt té.

Det kändes precis som att "hjärndimman" försvann, huvudet blev helt klart och nya dörrar öppnade sig för mig. Jag kände att jag kunde göra vad jag ville göra helhjärtat utan att jag begränsade mig själv genom att bli distraherad i tankarna. Normalt sätt så när jag ska göra något så brukar jag alltid distrahera mig själv eller komma på andra tankar, t ex. när jag sitter vid datorn och ska plugga/läsa något så kanske jag får för mig att klicka in på facebook snabbt eller andra sidor efter en kort stund även om jag vet att inget nytt har hänt. Men, denna gången så fick jag inte dessa impulser utan jag kunde istället lägga allt fokus på det jag ville göra. Även nu när jag skriver detta så har jag märkt att jag kan hålla allt fokus på att skriva detta utan att få några impulser av att kolla på mobilen, titta på facebook snabbt eller liknande. Jag kan hålla mitt fokus på en sak i taget, vad jag väljer att hålla fokus på och detta är något som jag verkligen gillar!

Dock så är det viktigt att påpeka att denna omedelbara effekt kan också ha varit en placebo effekt eftersom jag har ingen erfarenhet av Nootropics tidigare samt att jag var väldigt peppad innan jag började med detta och hade föreställt mig att när jag tog dessa kapslar så skulle jag verkligen förändras direkt... Så jag hade föreställningar innan kring hur det kunde vara. Detta kan ju som sagt ha påverkat mig genom placebo. Men skit i det, för om man får effekt så får man ju effekt! Det är ju det som räknas.

Efter de två första dagarna, som var helt fantastiska, så kände jag inte exakt samma "direkta" effekt efter att jag hade tagit min dos. Kanske mina depåer i hjärnan hade fyllts upp eller så började jag att vänja mig vid det så att jag inte kände samma känsla. Men, jag tog inte det varje dag heller, så kanske det kan ha påverkat det.

Dock så när jag tänker efter nu i efterhand, om jag jämför med tidigare i mitt normala liv, så har jag aldrig varit så här högt motiverad och produktiv. Det är fortfarande betydligt annorlunda jämfört med innan, så även om jag inte märker av något direkt "rus" ibland så kan jag ändå säga att jag är annorlunda jämfört med normalt. När jag tänker efter så har mina dagar varit bäst när jag har tagit dosen.

Kortsiktiga positiva effekter jag har känt av när jag tagit dosen har varit:
Ökat fokus, ökad produktivitet, lättare att hålla uppmärksamhet på en sak i taget, även en glad känsla.

Långsiktiga positiva effekter (rent allmänt):
Mycket ökad motivation, ökad produktivitet, en "lycklig" känsla om dagarna... jag har haft ett leende på läpparna jättemycket och har känt mig gladare rent allmänt.

Dock så har jag även märkt negativa effekter främst långsiktigt (rent allmänt):
Jag har mycket lättare att bli irriterad och aggressiv när jag påverkas av något! När något händer, t ex när jag blir stressad, tappar något på golvet eller någon liknande sak som gör mig irriterad händer, så blir jag mycket mer irriterad än vanligt och jag kan bli aggressiv! När jag ser på nyheterna och blir upprörd över något, t ex. allt snack om hur synd det är om alla lyxsökande flyktingar osv när de samtidigt förstör och gör upplopp i vårt land, färdas genom alla fredliga länder i EU bara för att de ska få bidrag här och leva lyx när de samtidigt säger på TV att de "är desperata och bara flyr ifrån krig, de vill bara ha mat och vatten samt husrum"... Men kan ändå stå med märkeskläder och nya iPhones i handen och en massa krav, ja, då kan jag bli väldigt irriterad/aggressiv och skrika ut t ex" De kan dra åt helvete hela högen, jag hade inte brytt mig om hela packet hade dött... Dessa jävla parasiter tillför inget till mänsklighetens utveckling, vilka fega jävla kräk och landsförrädare till män som inte stannar och krigar för sitt land"... och liknande

Men efter jag har fått dessa "utbrott" så kan jag ändå känslomässigt återgå snabbt till en lycklig känsla och kärlek för de jag bryr mig om. Dock så har jag märkt att jag ibland har svårt att tänka "på djupet" i några timmar efter jag har tagit min dos, alltså när jag förmodligen är påverkad... Matematik känns mycket svårare att lösa har jag märkt!

Jag har även haft en försämrad syn på sistone, men detta behöver ej vara helt pga. att jag tar detta, utan det kan även bero på att jag använder datorn väldigt mycket om dagarna.

Dessutom så har jag ibland väldigt svårt för att "hitta ord"... T ex. när jag ska översätta ifrån engelska till svenska... "Vad fan heter det nu igen på svenska?" etc. Men jag känner ändå att jag kan hålla en hög nivå på mina konversation när jag är social.

Det är viktigt att påpeka att jag har haft en mycket dålig kost och sömn den senaste månaden, vilket inte har med detta att göra utan det började redan innan jag skulle testa detta... Så både dålig kosthållning och sömn (oregelbundna tider, vänt på dygnet, etc.) kan ha påverkat stort på de negativa effekterna jag skriver om här. Jag har dock börjat att ta tag i mig själv (fått motivationen efter jag har tagit detta kanske?), att förändra mitt liv och det känns verkligen som jag har kommit in på en bättre bana.

Jag fortsätter att uppdatera senare. Jag är mycket intresserad och ser fram emot att utvärdera de långsiktiga eller ackumulativa effekterna, ifall dessa finns utöver de kortsiktiga. Jag har hört att den verkliga effekten av Noopept kommer efter nästan en månads tid, så om jag håller detta regelbundet nu så hoppas jag på att få se denna effekt.

Min dos av Noopept är endast 10mg per dag, ibland har jag tänkt på att kanske man kunde öka min dagsdos... Men än så länge fortsätter jag med detta och ifall det skulle bli aktuellt att ändra detta kanske jag gör det senare.


   
SvaraCitera

Är det piller eller?


   
SvaraCitera
olof18
Ämnesstartare

Läste en intressant rapport om Noopept idag på fb som jag tänkte dela med mig.
"alltså, bara jag som tycker noopept är sjukt underskattat? Med reservering för placebo (det enda jag hade läst om andras erfarenhet var dock bara ökad koncentration och att någon upplevt synen blivit bättre, samt irritation)

redan första dosen efter 20 minuter märkte jag en tydlig sving i motivationen till ALLT, var betydligt pratgladare och allmänt gladare (ingen eurofori, men den vanliga nedstämdheten som alltid plågar mig var borta). Det var en för stark känsla för att vara placebo, har provat dlpa, tyrosine, 5-htp och alla andra naturliga saker med höga förväntningar innan och inte haft en så stark effekt. Är normalt blyg och tyst och väldigt osocial, och varit rätt nedstämd i många år. Samma natt hade jag helt sjuka drömmar. Jag är en sådan som haft noll motiviation till typ allt i 10års tid, korta perioder kan jag ha det, men inte mer. Städa, träna eller allmänt hitta på saker har typ inte gått för mig utan andra har mer eller mindre fått pusha på mig för att det ska hända.

Andra dagen märkte jag väldigt tydligt hur färger och sådant ute såg ut annorlunda, som att jag ser färger jag inte sett förut, svårt att förklara. De gula och röda löven på träden var fantastiskt vackra och blev gladare bara att titta på dem vilket aldrig hänt förut. Allt är väldigt vackert och jag är mycket mer nyfiken på världen runtomkring, tidigare gick jag alltid bara och kollade ner i marken för det mesta för tyckte det mesta kändes "meh". Märkte också första bieffekten vad jag tror, ett dumt meddelande på facebook som jag normalt aldrig ens skulle brytt mig om fick mig att reagera direkt starkt på ett irriterat sätt. Släppte dock det väldigt snabbt, men så hade jag aldrig någonsin reagerat tidigare då jag är en väldigt lugn person.

Tredje dagen samma effekter som tidigare, mer klar i huvudet. La märkte till saker jag inte gjort förut, tex detaljer på hur folk klär sig och började spana in tjejer mer (har knappt vågat det förut) och la märke till hur vackra tjejer verkligen är. Var på ishockey, la märke vad som kan vara en till bieffekt (om man kan kalla det?) alltså även om humöret var mycket stabilare än vanligt, så när mitt lag gjorde mål så fick jag inte samma eurofori vilket jag annars brukar få. Det var lite tråkigt, men hoppas det bara var tillfälligt eller så kanske det är normalt. Märkte också jag fick svårare att komma isäng, då jag ville sitta vid datorn och var intresserad göra kreativa saker.

Fjärde dagen (idag) vaknade pigg trots bara 3 timmars sömn, motivationen att jobba (trots ett jobb inte har trivts alltför bra med) var på topp, direkt efter jag slutat var jag motiverad att träna, vilket jag inte varit på drygt 2år, så jag körde ett långt riktigt bra pass och ville aldrig sluta, och märkte också att jag faktiskt hade energi att lyfta tungt, förut har jag typ gjort ett tungt set sen har jag tappat orken till att fortsätta. En jämförelse är att senaste 99% av alla pass senaste 2åren jag tränat har jag gett upp efter max en halvtimme. En annan sak jag märkte också, är att kroppen faktiskt gav respons och gav mig en varm och glad känsla i kroppen efter jag gjort ett tungt set, istället för som alltid förut skicka obehag känslor och få mig att vilja gå hem. Började också idag märka tydligt att jag var betydligt bekvämare prata med bla en kompis, familj och arbetskamrater, det var stimulerande att socialisera vilket jag aldrig känt förut och allt gick mycket lättare och mer "naturligt".

En annan sak, en medarbetare ställde en gåta till hela gruppen som hon gör ibland på morgonen, och vanligtvis är jag sjukt trögtänkt och gåtor och kunna klura ut saker i huvudet är jag helt värdelös på, denna gång fick jag upp svaret direkt i huvudet utan att ens tänka, och ingen av de 8 andra kom på svaret. Efter jag tränat hämtade jag ut ett paket, hade sett aviseringen några timmar innan och min mobil dog lämpligt nog precis när jag lämnade parkeringen. Trots det kom jag ihåg koden, vilket jag aldrig någonsin gjort tidigare. Kommer ihåg koden fortfarande, trots att jag aldrig försökte memorera den.

Folk med social fobi och problem att hitta motivation till saker / folk som känner sig trögtänkta/känner en hjärndimma borde verkligen prova detta innan ni ger er in på droger, och att det också ska bli starkare effekt med tiden gör mig ännu mer nyfiken på framtiden. Känns som det "normaliserar" hjärnan på något sätt, alltså förstärker saker hjärnan varit dålig på.

Jag tar bara 10mg oralt och 10mg under tungan under dagen. Under tungan är ett måste tror jag, ska tydligen tas upp många gånger bättre. Har återupptagit med en ganska mycket fiskolja vilket också kan ha en liten del i effekten, men det har jag kört förut också och aldrig känt en effekt i närheten av denna."


   
SvaraCitera
olof18
Ämnesstartare

S3ON:
Är det piller eller?

Det är kapsyler


   
SvaraCitera