Forumet - Är det normalt?

Är det normalt?

201 0 10
För det första vet jag inte om detta är det rätta stället att fråga min fråga, är ny här men om det inte är så flyttade tråden eller nåt.

Jag är 16 år gammal( 17 om ett par dagar) och jag har aldrig haft någon tjej. Jag har inte ens haft någon tjej kompis. så jag undrar om det är normalt eller är det jag som bara är onormal.
Jag skulle också vilja ha några tips hur man åtminstonde kommer närmare tjejer. Snälla hjälp!

-Annndyy-

Spana också in:

Annndyy:

så jag undrar om det är normalt eller är det jag som bara är onormal.


det är 1/3 av alla killar som går ur gymnasiet som aldrig har haft en tjej eller haft sex. det tror man inte när man lyssnar på kompisar o sådär.

Förstår ju att du vill ha tjejkompisar o sådär. Men att skaffa en tjej behöver du inte stressa upp dej inför. Bara för att man inte har det i skolan eller gymnasiet betyder inte det att man inte kommer ha det resten av livet. När väl skolan är slut bryts alla mönster o sådär eller hur jag ska säga. 2 år sen jag slutade skolan, o de nya killar/polare jag träffar jag kan omljligt säga om de var coola eller töntiga eller om de hade tjejer tidigt. Sluta noja dej. [y]

Men prata med de i klassen eller gå med i nån förening eller lär känna folk på internet. Tjejer är inte så svåra o prata med som killar verkar tro. De är ju helt vanliga, likadana som de här på um.
Annndyy:

Jag skulle också vilja ha några tips hur man åtminstonde kommer närmare tjejer.


Träng dej i matkön.
Gillra fälla som något halkigt hon halkar på i korridoren, smartast utanför tjejtoan så man vet att man fäller en tjej. Sen får du hjälpa henne upp. Du kan ha Bamse lr Helo Kitty plåster i fickan, hon kommer bli jätteglad och aldrig misstänka något, tjejer är hemskt korkade, har många års erfarenhet.