Forumet - är det normalt?

är det normalt?

1307 0 49
är det normalt att man är 14 år och inte haft en pojkvän? inte ens på G med någon?
ni som är/har varit tillsammans med någon, vart träffas man? är det slumpen som det ungefär alltid är i filmer, eller?

jag är i skolan på dagarna, går hem direkt efter osv. några tips på vad man annars skulle kunna göra (förutom vara med vänner efter skolan) för att träffa nya kompisar eller nån pojkvän?

Spana också in:

Man ska inte tvinga fram det, vet att man inte ska, man ska låta det växa fram. Ett tips kan vara att försöka lära känna nya människor genom att börja prata med dom. Om man inte är jätteblyg som jag så går det nog bra. Försökte börja prata med folk genom att säga hej till dom i korridorerna på skolan till en början.
ellenkarolina:

då är det väl du som borde gå fram då?


Naa, jag är ingen sådan som tar första steget längre, har alldeles för mkt dåliga erfarenheter av det.. Om det så ska ta 10 år till så får det göra dt.. Fast kommer kännas weird då när min partner säkert har haft sex med en massa och inte jag.. Hmm.. Kanske avstår hela livet då! What ever liksom! [cool]
Semi:

Känner att detta kommer leda till något. Något djupt omoraliskt och hädiskt.


...va?Ensamvargen:

En annan bra sak att tänka på är att man är perfekt som man är, oavsett vad någon annan kan få för sig.


[smile]


S3ON:

Naa, väntar nog hellre på den rätte.. Om det så ska ta 10 år till så får det göra dt.. Fast kommer kännas weird då när min partner säkert har haft sex med en massa och inte jag.. Hmm.. Kanske avstår hela livet då! What ever liksom!


Haha, bara man är glad så.. [cute]
ellenkarolina:

är det normalt att man är 14 år och inte haft en pojkvän?


Ja, många i din ålder har inte ens pojkvänner längre. Dom är mer "kk"

Ge dig inte in i ett förhållande "bara för att ha ett förhållande" då kommer det ändå spricka efter ett tag och du lär vara ledsen en tid efter det därför är det bara onödigt. Du kan även väldigt lätt bli utnyttjad så spendera din tid med dina nära och kära och lägg ner tid på plugget istället för att strula runt och sen i slutändan slarvat bort dina tonår på onödiga killar som inte kommer betyda något för dig i slutändan. Det ska komma naturligt så oroa dig inte.
cassaaandra00:

Ja, många i din ålder har inte ens pojkvänner längre. Dom är mer "kk"


jo, vet..cassaaandra00:

Ge dig inte in i ett förhållande "bara för att ha ett förhållande" då kommer det ändå spricka efter ett tag och du lär vara ledsen en tid efter det därför är det bara onödigt.


jo, det förstår jag, är inte riktigt det jag menar.. men känns ensamt på något sätt eftersom på ett ungefär alla mina kompisar har eller haft pojkvän många gånger och inte jag en enda gång.


cassaaandra00:

Det ska komma naturligt så oroa dig inte.


jo, det man hoppas på , tack