Forumet - är det normalt?

är det normalt?

1766 1 22
Hej, jag har en kompis jag tror jag vet att hon pullar men vill veta exakt hur gör jag? Och jag blir alltid kåt men vill inte Pulla själv det är inte lika skönt hur ska jag göra, ska man bara fråga ska vi pulla eller?

Tacksam för svar!<3
jozzan97:

ska man bara fråga ska vi pulla eller?


Det låter farligt om det är en nära vän. Jag föreslår att du ställer frågor eller tar upp väl valda saker där du utifrån hennes reaktion kan få en uppfattning om huruvuda hon kan tänkas vara intresserad.

Du kan flamsa lite och nämna att du hört om någon som gjort det och se hur hon reagerar. Ta upp saken på olika vis och är hon inte intresserad så kommer hon troligen signalera det när hon misstänker vart du vill komma. Är hon inte intresserad kan du bara låtsas att det bara var lite flams och skämt.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

jozzan97:

räknas man som lesbisk då?


Varför tycker du att det spelar roll? Att vara lesbisk är nog en sak som ger en person en ganska tydlig identitet. Det låter som att du inte vill sätta den stämpeln på dig och därför vill veta om du kan greja lite med kompisen utan att få den. Är du rädd att du själv ska känna dig "besudlad" med att vara lesbisk eller att andra ska känna att du är det. Jag tror att du bara ska glömma problemet så är det inget problem.

Spana också in:

Gasolinerainbow:

Det låter farligt om det är en nära vän. Jag föreslår att du ställer frågor eller tar upp väl valda saker där du utifrån hennes reaktion kan få en uppfattning om huruvuda hon kan tänkas vara intresserad. Du kan flamsa lite och nämna att du hört om någon som gjort det och se hur hon reagerar. Ta upp saken på olika vis och är hon inte intresserad så kommer hon troligen signalera det när hon misstänker vart du vill komma. Är hon inte intresserad kan du bara låtsas att det bara var lite flams och skämt.Varför tycker du att det spelar roll? Att vara lesbisk är nog en sak som ger en person en ganska tydlig identitet. Det låter som att du inte vill sätta den stämpeln på dig och därför vill veta om du kan greja lite med kompisen utan att få den. Är du rädd att du själv ska känna dig "besudlad" med att vara lesbisk eller att andra ska känna att du är det. Jag tror att du bara ska glömma problemet så är det inget problem.

Tack för hjälpen och råden :)
jozzan97:

Haha jo känner det oxå tiden har gått lite väl fort så därför känns det lite overkligt :)


Jaa, men ta vara på den här tiden, sköt skolan och undvik droger, det kommer hjälpa dig :) det här är värdefull tid!

S3ON:

Är en gammal gubbe snart.


Lika bra att börja titta på en kista va?[sad]