Forumet - Är det normalt att KILLAR beter sig såhär?

Är det normalt att KILLAR beter sig såhär?

1117 0 30
Hej! :)

Jag har haft 2 killkompisar ett tag nu. Jag och min bästa vän skojjar gämt om att vi har ett företag och att vi har möten och sånt. Haha vi är sjukt oseriösa för att gå i högstadiet (8:an, fick gå om ett år, är alltså 16) och vi gick in i ett litet rum, jag och min bästis + en av killarna. Där inne skojjade vi och allt, sen gick vi ut och då gick jag och min killkompis in där när hon skulle iväg och köpa en sak. Då stänger han dörren och släcker lamporna, han börjar taffsa på mig och ta på mig på brösten osv. Jag känner verkligen ingenting för honom så jag bara "Vad gör du ditt jävla äckel" och då skrattade han bara. Sen tänder jag och låser upp väldigt fort och springer till henne. Hon blir helt chockad. Då kommer han och bara åååh förlåt och han ser assledsen ut. Han kallar mig babe och allt, men jag försöker ignorera men nu går det inte längre!

Har varit med om några andra killkompisar som taffsar, är det normalt att killar gör såhär? och vad betyder det? Alla kan ju liksom inte vara intresserade isåfall är det 6 st!

Tacksam för svar. [wink]

Spana också in:

Panda:

Aa helt normalt. Ba att vänja sig[wink]


Okej då är det väl dags att göra det då, men det är jobbigt för jag vill ha killkompisar utan känslor och då vill jag inte att dem ska börja hålla på! [sad]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


OF 5:

vad fan tror du egentligen [tired][chocked][tard][shake][censur]


Har rätt många tjejjjkompisar som umgås med killar titt som tätt men dem håller aldrig på säger hon iallafall. [[smile]
LoveMeOrHateMe:

Okej då är det väl dags att göra det då, men det är jobbigt för jag vill ha killkompisar utan känslor och då vill jag inte att dem ska börja hålla på!


Enda sättet är att skaffa en s.k. "Stor Biff Krim kille" så dina manliga bekanta inte vågar närma dig på det sättet.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


LoveMeOrHateMe:

Har rätt många tjejjjkompisar som umgås med killar titt som tätt men dem håller aldrig på säger hon iallafall. [


Är nog för att dem inte e lika snygga som du[wink]
LoveMeOrHateMe:

är det normalt att killar gör såhär?


Det beror väl på vad du menar med normalt. Det är "normalt", dvs vanligt att människor som saknar karaktär och självbehärskning tror att det är ett lyckat sätt att göra ett närmande på. Vanligt och normalt är inte samma sak. Det var ett dåligt närmande. Inte konstigare än så. Strunta i hans kön.
Panda:

Enda sättet är att skaffa en s.k. "Stor Biff Krim kille" så dina manliga bekanta inte vågar närma dig på det sättet.


Bra tips där! [bigsmile]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Panda:

Är nog för att dem inte e lika snygga som du[wink]


Haha jag är inte så speciellt snygg. Brunett, 1,59 cm lång, blå ögon och lite smink. Inget speciellt liksom... Jag tycker nog dem är snyggare än mig iallafall! :D Men jag får ofta komplimanger från killar konstigt nog... [censur]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Ingemarsdotter:

Han verkar ju gilla dig helt enkelt, eller så ville han ha sex. Det kan man ju ha om man vill även om man inte tycker om varandra[party]

Det är knappast bara killar som beter sig så, brukade också stänga in mig i skrubbar och ta på pojkar[wink][wink]


Haha jag tror inte han vill ha sex med mig, men han hållar på och tar på mig vilket är konstigt, han kallar mig babe osv..

Skönt att höra att även tjejor gör så! :) [wink]
Varför ska det hela tiden vara "han gillar dig" såfort en snubbe gör någonting som inte är helt okej mot en kvinna? Varför? Det gör mig arg.

Om han gillar dig hade han garanterat haft ett bättre sätt att uttrycka det på, nu ville han bara uttnytja dig för att du råkade vara en brud som han kunde ta på så att han hade något att runka åt den natten. Säg upp vänskapen med honom tills han kryper på sina knän för din förlåtelse.

En snubbe som gillar dig skulle inte våga göra så. Garanterat. Han hade varit för nervös för dig. Det var således inte en komplimang och du har all rätt att vara äcklad.