Forumet - Är det normalt att lukta?

Är det normalt att lukta?

2315 0 4
Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

En rentvättad fitta brukar inte lukta alls. Om tjejen inte har tvättat sig ordentligt kan det lukta lite unket. Att slicka en tjej brukar många beskriva som att det smakar lite sött. Vissa föredrar att kanske ta en dusch tillsammans innan oralsex för att försäkra sig om att båda parter är rena och fräscha. Det ska inte smaka äckligt.

Mvh fitta-experten

Håller nog inte med fittexperten helt här tyvärr. Det kan bero på att du inte har tvättat den men oftast är det faktiskt det motsatta, att man alltså har tvättat den för mycket. Om man tvättar den för mycket och med tvål blir det irriterat och irritationen kan göra att det börjar lukta. Man ska till exempel vara väldigt försiktig med tvål. 

Om man tvättar mycket så är det även lättare för svamp att bildas vilket kan göra att det luktar. Även urinvägsinfektioner om än små sådana kan få det att börja lukta, och vissa typer av könssjukdomar.

Om du misstänker att det beror på svamp kan du kontakta vårdcentralen för att få behandling för det. :)

Vad som luktar äckligt är ju förstås subjektivt men fittor luktar ju lite naturligt. Men kanske har du svamp om du tycker att du luktar mycket? Jag luktar nog knappt alls tror jag. Kanske är dåligt det med??????

Spana också in: