Aviseringar
Rensa alla

Är det normalt att lukta?


Ämnesstartare

är det normalt för tjejer att lukta lite skumt fisk-aktigt i underlivet? är väldigt obekväm med att killar ska slicka mig där nere då det som sagt luktar rätt äckligt.. är det bara jag? Tumme ned


   
Citera

om d bor på västkusten kanskeee


   
SvaraCitera

Vad som luktar äckligt är ju förstås subjektivt men fittor luktar ju lite naturligt. Men kanske har du svamp om du tycker att du luktar mycket? Jag luktar nog knappt alls tror jag. Kanske är dåligt det med??????


   
SvaraCitera

En rentvättad fitta brukar inte lukta alls. Om tjejen inte har tvättat
sig ordentligt kan det lukta lite unket. Att slicka en tjej brukar många
beskriva som att det smakar lite sött. Vissa föredrar att kanske ta en
dusch tillsammans innan oralsex för att försäkra sig om att båda parter
är rena och fräscha. Det ska inte smaka äckligt.

Mvh fitta-experten


   
SvaraCitera

Håller nog inte med fittexperten helt här tyvärr. Det kan bero på att du inte har tvättat den men oftast är det faktiskt det motsatta, att man alltså har tvättat den för mycket. Om man tvättar den för mycket och med tvål blir det irriterat och irritationen kan göra att det börjar lukta. Man ska till exempel vara väldigt försiktig med tvål. 

Om man tvättar mycket så är det även lättare för svamp att bildas vilket kan göra att det luktar. Även urinvägsinfektioner om än små sådana kan få det att börja lukta, och vissa typer av könssjukdomar.

Om du misstänker att det beror på svamp kan du kontakta vårdcentralen för att få behandling för det. 🙂


   
SvaraCitera

Om den luktar ska du tvätta den med tvål. Men inget skit som typ dubbel dusch utan mild tvål. tvätta sedan ordentligt med vatten. Men du ska inte använd två OFTA, dvs använd det bara om det luktar annars låt bli och använd vatten. Använd bara tvål ca en gång per månad annars torkar den.


   
SvaraCitera