Forumet - Är det ok att hata mongosar?

Är det ok att hata mongosar?

654 0 49
Är det okej att hata mongolider, att önska livet ur sakerna?

Jag gick nyss in på en blogg som en mamma med mongoungar skriver, hon lägger ut bilderna på mongot. En dör man kan se trosorna på mongoungen.. Hon är så stolt över att sitt mongo kan rita en streckgubbe. Och jag bara undrar, när mongot blir äldre och hittar bloggen? Nej juste, den fattar ju inte att den borde skämmas!

Jag skrev en kommentar frågade vad hon tänkte med när hon lade upp bilderna där man kan se mongoungens trosor, jag menar, vem vet vilka jävla idioter som tänder på sakerna? Jag menar, tänder man på dom så behöver man allvarligt söka hjälp!

Jag skrev vad jag tyckte, och vet ni vad idioten gör?!
Hon skriver mitt IPnummer, hon har inte svar på frågorna jag ställer.. Det visar ju bara vilken typ av människa hon är. Visst, ajg är inte rädd för att någon ska se mitt IPnummer, men ändå, det är liksom stilen..

Vad tycker ni?
Hon tog bort mina kommentarer, men hennes blogg är http://puffeltufflan.wordpress.com OCH hon taggar alla inlägg med Downs Syndrom, även fast dom inte handlar om hennes mongounge.

Spana också in:

Ichigo_Chan:

Är det okej att hata mongolider, att önska livet ur sakerna?

Jag gick nyss in på en blogg som en mamma med mongoungar skriver, hon lägger ut bilderna på mongot. En dör man kan se trosorna på mongoungen.. Hon är så stolt över att sitt mongo kan rita en streckgubbe. Och jag bara undrar, när


Men snälla lämna henne ifred bara... herregud.