Forumet - Är det okej att gråta?

Är det okej att gråta?

2826 0 48
anses man vara dålig eller på något sätt inte bra när man gråter? eller är de bra att gråta  och att man bevisar sina känslor? ska man gråta ut när någon känns tuungt? jag gillar bara att gråta för mig själv tycker det är fegt och känsligt att gråta ofentligt och inför vänner är det bara jag? asså när man gråter folk blir så jävla kärleksamma då!

Spana också in:

Min tanke är att det bör vara okej för alla att gråta så länge de är genuint ledsna och har någon form av anledning till det, men om man gråter utan någon anledning alls och gör sig till och överdriver tycker jag bara det är fjantigt...fast någon klar gräns till vad det finns skäl att gråta över och inte, tror jag samtidigt inte finns eftersom olika människor reagerar olika på olika saker, det beror helt enkelt på situation och person. Men att du över huvud taget funderar över detta tror jag minskar risken att du brukar gråta över så pass bagatellartade skitsaker att det skulle vara fjantigt.

Lilla Trollungen: Min tanke är att det bör vara okej för alla att gråta så länge de är genuint ledsna och har någon form av anledning till det, men om man gråter utan någon anledning alls och gör sig till och överdriver tycker jag bara det är fjantigt...fast någon klar gräns till vad det finns skäl att gråta över och inte, tror jag samtidigt inte finns eftersom olika människor reagerar olika på olika saker, det beror helt enkelt på situation och person. Men att du över huvud taget funderar över detta tror jag minskar risken att du brukar gråta över så pass bagatellartade skitsaker att det skulle vara fjantigt.
asså jag har inte haft en bra upväxt det är drf