Forumet - är det okej att ragga på nätet när man är i ett förhållande?

är det okej att ragga på nätet när man är i ett förhållande?

2834 1 36
precis som frågan över; är det okej när ens pojkvän/flickvän raggar på andra på nätet?

har kommit på min pojkvän några gånger med att flörta på nätet, med tjejer han är vän med på facebook. Får ont i magen dem gångerna jag sett det för han säger att han älskar mig och glad att han har mig.

varför gör killar så? vad ska jag göra?
Macktorsken:

Nej det är inte okej, säg åt honom att sluta, annars lämna honom.


jag ska erkänna att jag är en jävla bitch nu, för jag gick in på hans facebook idag för första gången ( kan hans lösen) för jag har svårt att lita på han och ser att han flörtar med en tjej igår och skrev " du e så snygg, e du modell? du borde bli det! synd att vi inte pratade så mycket när vi bodde grannar, vi borde göra det oftare!"

det är väl inte okej eller? och det var inte okej av mig heller att kolla.

Spana också in:

Macktorsken:

Nä det är väldigt opassande att skriva så. Speciellt när han bara vill träffa henne pga hennes utseende.


hmm alltså jag tror inte han skulle träffa någon, men han har tydligen ett begär att ragga på andra vilket inte stör mig då jag blir ganska svartsjuk, jag skulle aldrig kunna ragga på någon på mail. vill inte göra det heller
Macktorsken:

När man är i ett förhållande så ska man ej ragga på andra. Du har väl pratat med honom om detta?


ja, eller när jag upptäckte hans "yummie" lista på msn med 30 tjejer och ställde han mot väggen sa han "jag pratar aldrig med dem, hade glömt att jag hade dem där" sjukt dålig bortförklaring jag vet, men han tog bort dem,

sen hade han sexsnack med en annan på fb då sa han " men vi pratade bara om det förflutet, vad vi haft tillsammans, det betydde inget "
Macktorsken:

Låter som en oseriös person. Om han älskar dig så mycket så ska han kunna skita i att ragga på andra.


när hans förra förhållande va skit och det skiljde 70 mil från han och hans flickvän raggade han på andra, det var så vi träffades, och nu när han har ett bra förhållande kan han inte komma ur det där!! han måste ha bekräftelse hela tiden men fattar inte varför, räcker det inte med att jag älskar han? vet inte riktigt vad jag ska göra..
Macktorsken:

Det är ingen idé att vara i ett förhållande där ens partner inte kan nöja sig med en person.


Klart det är. Men det är ingen idé att vara i ett förhållande där parterna inte respekterar uttalade gränser och går bakom ryggen osv. Men lite väl hårt att döma ut alla som inte är anpassade efter tvåsamhet.
rocka_billy:

varför gör killar så? vad ska jag göra?


Känner igen det från ett förhållande jag hade där min dåvarande pojkvän skyllde på sjukt dumma grejer som att han pratat med de tjejerna för att han var kåt och jag inte var där då. Mitt tips är att prata igenom det ordentligt med honom och funkar inte det, gör slut! Du är värd någon som behandlar dig bra. [smile]
Macktorsken:

Det är ingen idé att vara i ett förhållande där ens partner inte kan nöja sig med en person.


Öh, nehe.


Ont: Det finns inga föreskrivna regler om vad som är okej eller inte. Det är uppenbarligen inte okej för sig så ni får sätta er ner och lösa det tillsammans.
Macktorsken:

Vet inte vad du gillar vara i för sorts förhållande, men jag skulle inte vilja vara ihop med någon som raggade på andra, nöjde sig inte med att vara med en person.


Jag vill inte vara i ett förhållande i vanlig bemärkelse alls, men flertalet människor är ju polyamorösa, har öppna förhållanden et cetera. Är ju bara löjligt att tro eller förutsätta att det bara finns ett sätt att utforma förhållanden på.