Forumet - Är det okej att skriva "Gott nytt år" redan nu?

Är det okej att skriva "Gott nytt år" redan nu?

2076 2 33

Min kollega Marie frågade nyss om det är okej att börja skriva "Gott nytt år" i sina mail. Jag hävdar bestämt att det är alldeles för tidigt, men de andra på kontoret tycker att det är helt okej och inte det minsta konstigt. Vad tycker ni?

Senast ändrad 9 Dec 2013, 15:15 av André Vifot Haas

Spana också in:

Jag ser inget problem alls. Att önska någon en god framtid är väl aldrig fel? Sedan ligger det ganska väl i tiden. Vi är snart framme vi vad som brukar anses vara en nya sida in the great book of human life: ett nytt år. Det bör göras i tid, för att tillåta människor att kunna ordna upp sina affärer för att faktiskt möjliggöra ett bra nästa år. Att påminna människor om sin framtid och kanske så ett frö om dess vikt, ser jag bara som positivt. 


Chib: Jag ser inget problem alls. Att önska någon en god framtid är väl aldrig fel? Sedan ligger det ganska väl i tiden. Vi är snart framme vi vad som brukar anses vara en nya sida in the great book of human life: ett nytt år. Det bör göras i tid, för att tillåta människor att kunna ordna upp sina affärer för att faktiskt möjliggöra ett bra nästa år. Att påminna människor om sin framtid och kanske så ett frö om dess vikt, ser jag bara som positivt. 

WORD!!  :D