Forumet - Är det okej med 8 års skillnad i ett förhållande?

Är det okej med 8 års skillnad i ett förhållande?

738 0 8
Okej nu är det så här "vi säger" att jag skulle få känslor för denna kille (obeservera är inte tjejen som får känslor för vem som helst eller lätt) har svårt att finna intresse och tillit till någon så killen jag får känslor för är verkligen WOW men tbx till frågan om jag nu får känslor bli jätte kär och bara vill ha han och ingen annan ska jag då låta mig stoppas av att jag är 16 och han är 23? Vet att vi inte är i samma stadie när det kommer realtioner men vill man så kan man la få det att funka? Vet folk som lyckats få det att funka med så stor ålder skillnad! Vad tycker du? Tänk dig att det var DU som fick känslor för en som är 8 år äldre skulle du låtit detta hindra dig från att ha ett förhållande med hen då? 

Inga kommentarer

Tråden har 8 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

ålderskillnad blir mindre och mindre viktigt ju äldre man är, 8 år betyder inte så mycket när man är över 25 men innan dess ere mycket som händer med en

jag fattar nte riktigt varför en 23 åring skulle vara intresserad av en 16 åring om man nu ska generalisera, och folk kommer generalisera kring er relation, så var beredd på det bara Ni behöver inte vara i "olika stadier i livet": det är bara normer och ideal som säger att man ska vara på ett visst sätt på grund av ålder, kön, hudfärg etc och andra ytliga fenomen. Visst, många följer normen, men man behöver inte göra det, och om man prioriterar sådana ytliga saker framför känslor i en känslorelation, så kommer man att ångra sig efteråt. Kanske ångrar man sig ändå, men det är värre att ångra vad man inte gjort än vad man gjort. Naturligtvis kan det vara så att man blir utnyttjad av en äldre partner: men det kan man bli av en yngre och jämnårig också. 

Spana också in: