Forumet - Är det omöjligt att få en kille som inte gillade en att gilla en?

Är det omöjligt att få en kille som inte gillade en att gilla en?

1111 0 4
Tror ni det är omöjligt att en person som inte gillar en att gilla en om du redan erkänt dina känslor för den och det visade sig att den inte kände detsamma? (Ja jag pratar egna erfarenheter). Kan inte sluta tänka på honom och snart har det gått ett år sedan vi sågs, han har tjej och efter jag berättade (skrev, största misstaget någonsin) för honom så har vi bara typ hälsat när vi setts. Han var en kompis som jag lärde känna på kort tid och började snabbt inse att jag gillade honom. Hans sätt att tänka, hans humor och hans utseende... En ldel av mig trodde även han gillade mig då han var närgången, kollade mycket på mig och sånt, det kändes som speciellt. Jag önskar att jag kunde komma över det men det går inte. Jag vet att det är bäst att gå vidare men det går inte, nån annan m samma erfarenheter? Har det hänt att den ni gillade tillsist började gilla er tillbaka? Tror ni det är helt kört att en som inte gillat en börjar gilla en?

Kommentarer (1)

  1. Det är definitivt inte kört men ärligt talat så är det nog bäst för dig om du kommer över honom. 

Senast ändrad 8 Feb 2015, 11:56 av lolololol
Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

blir irriterad när folk vill manipulera någon till att gilla dem

Spana också in:

Känner personer som varit i din situation
och killar som är sjukt snygga men inte så bra. och att de bättre killarna kan se minst lika bra ut och vara tusen gånger snällare

Såg att du startat trådar om ätstörningar... har du det? om du har det så kan dina problem med maten orsaka saknaden efter hnm... De kan förvärra och din längtan efter kärlek kan förstoras.

Vet inte hur det är för dig men jag själv blir helt ointresserad så fort ngn jag gillar skaffat partner. jag skulle aldrig kunna vara med någon annans kille. Tänk dig sorgen du utsätter henne för. och tanken på att han faktiskt gett sitt hjärta till någon annan, iaf just nu.
Låt de vara tillsammans och sköt dig själv. jag vet att du tänkt på honom länge och att du älskar tanken av honom men låt det vara en tanke och en fantasi som inte har något med din verklighet att göra.. Förbered ditt liv och dig själv på något/någon bättre.
kanske blir det han.

Tycker det är bra att du berättade för honom för nu vet han och nu kan han tänka på saken :) ni är unga, tror inte de kommer vara tillsammans i en massa år till. och är de det så kmr du ha hittat ngn annan under tiden