Forumet - Är det otrohet?

Är det otrohet?

3221 0 130
Hej, jag har en pojkvän som jag älskar över allt annat och han säger att han gör det med mig också och att jag är hans allt. Jag har alltid känt att jag kan lita på honom, men på senare tid har jag kommit på honom med att t. ex. skriva puss till andra tjejer. Jag pratade med honom om det och han sa att det bara var på skoj och att det bara var till "smsvänner" som han börjat prata med på nätet. Jag ser det inte som ett stort problem, men jag kan ju säga att det inte känns riktigt bra ändå. Vi har varit tillsammans i snart tre månader och har ett långdistansförhållande, så jag vet ju inte riktigt vad han gör när jag inte är med om man säger så, men jag är säker på att han inte är med andra tjejer. Tycker ni att detta låter som en form av otrohet eller är det bara för mig att droppa det? Tacksam för svar!

Spana också in:

Postorderhoran:

låt det vara tills han skriver "jag vill knulla dig så jävla hårt älskling" till andra på sms.


Jag vet ju inte säkert vad han skriver till andra egentligen, men så hoppas jag inte att han skriver, men jag vet att han skrev en gång till en tjej som hade sovit dåligt under natten "att du har säkert drömt våta drömmar om mig så att det är därför som du inte kunnat sova"...
Lilla Lady:

han låter lite som om han tycker om att vara lite småflörtiga mot andra ibland och så. Betyder inte att han är otrogen dock, bara så han är antar jag.

Men att skriva puss, <3, kram över sms är inte någon grej


Jo precis, det har jag märkt att han tydligen gillar, gärna vara lite pervers mot andra också tror jag. Kram ser jag inget problem med för det skriver jag till killkompisar också ibland, men puss skulle jag inte skriva så länge jag är tillsammans med någon.
Ensamvargen:

Ja. Kanske borde fråga honom om han inte också tycker det, på ett vänligt vis, för att se om han reagerar.


Ja jag kanske borde göra det, men vill inte att han ska bli arg bara. Han säger att det är en vana som sitter i att han skriver puss till andra också och att han verkligen bara menar det till mig, men man kan ju inte heller lita på allt.
Victory1993:

Kram ser jag inget problem med för det skriver jag till killkompisar också ibland, men puss skulle jag inte skriva så länge jag är tillsammans med någon.


själv skriver jag det till många killkompisar men det är för att jag alltid gjort det, hade varit konstigt om jag inte gjorde det liksom. Kanske din kille är likadan?

Victory1993:

Jo precis, det har jag märkt att han tydligen gillar, gärna vara lite pervers mot andra också tror jag.


detta brukar inte vara ett problem men om du känner att han är "otrogen" när han gör det tycker jag att du borde prata lite med honom om hur du känner.
Lilla Lady:

detta brukar inte vara ett problem men om du känner att han är "otrogen" när han gör det tycker jag att du borde prata lite med honom om hur du känner.


Jo det borde jag kanske göra. Han är väldigt bra att prata med, men jag hatar hans dåliga förklaringar. Det känns som rent bullshit bara! Tack för svaren :)